2777
2789

خب هر کدوم خوبی خودشو داره 

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردو به وقتش

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6683903/تايپيك-جامع-كارهايي-كه-قبل-مراسم-عروسي-و-نامزدي-بايد-انجام-دهيم?postId=197701474

از متهلي شب عروسيش فقط خوبه 😂شوخي كردم هركدوم به وقتش

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

جفتش خوبه

من دلم برای ایام دوستیمون و بیکاری و گشت و گذار و مهمونی و مسافرت و دورهمی و خیابون گردی و نداشتن مسئولیت تنگ شده

ولی خوب دیگه باید متناسب با سنمون بریم جلو دیگه این زمانم خوبی های خودش رو داره باعث میشه برای پیشرفت جنبه های مختلف زندگیت تلاش کنی و مسئولیت پذیر بشی 

هردو خوبه مجردی خوبیهای خودشو داره مثلا مسئولیت خاصی نداری بیشتر میتونی با دوستات خوش بگذرونی متاهلی هم خوبه ب شرطه ی زندگی عاشقانه آرامش درونی آدم بیشتر میشه با هدفتری مستقل تری اما کلی ام مسئولیت و فکر و خیال داره دیگه 

هر كدوم سر جاش قشنگه

مثلا دوران دانشجويي وقتي ٢٠ سالته قابل مقايسه با ٣٠ سالگي و به بالا نيست

از اونطرفم مسئوليت داشتن تو ٣٠ سالگي انقدر اذيت كننده نيست كه تو ٢٠ سالگي هست

هر چي تو زمانش قشنگه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.