2777
2789
عنوان

یه راهی بگیدبرای خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 70 پست

همه تو زندگیشون مشکل دارن اینکه بخوای اینجوری جا بزنی معلومه ضعیفی

از کجا معلوم چند وقت دیگه حالت خوب نباشه؟:)

برو پیش مشاور یا روانشناس یا با کسی درد ل کن تا آروم شی  خودکشی راهش نیست

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرزانه فردین فر مگه مفتی مشاوره میده؟؟؟

مشاوره رایگان هم دارن اما زمان می بره تا جواب بدن

ویزیتش خیلی گرون نیست

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
کاربرای قاتل🧐

راه حل دادن کم از مشارکت تو قتل نیست

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
@نی_نی_یار_5     تشریف بیارید کاربرای قاتل رو از کف سایت جمع کنید دوستان تاپیک ...

عشقم کسی بخواد خودکشی کنه بلده 😂😂😂لوس میکنن خودشونو کسی به خودکشی برسه  فرصت تاپیک زدن اینا نداره فقط فکر مرگه

دختر نعمتی که خدا بهت داده رو خودت می خوای نابود کنی

چقدر جوون هستن انواع بیماری های لاعلاج میگیرن در حسرت یه روز زندگی بیشتر هستن

خیلی ها ارزوی بینایی دارن در حسرت راه رفتن هستن

خواهر من مشکل رو همه دارن باید صبوری کرد

انشاالله همه چی درست میشه

پولدار نیستم .ارزوی پولدار شدن رو دارم .دیدینش سلام برسونید بهش و بگین منتظرشم