2777
2789
عنوان

یه راهی بگیدبرای خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی بخواد خودکشی کنه  اصن تاپیک نمیزنه فق میاد جم میده میره

پس بهش راه نشون نده اگر نمیخواد خودش رو بکشه

کارت اشتباهه قبول کن جای توجیهه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ابی نیس عزیزم رایگانه ؟؟تو نی نی سایت؟

آیدی کانال تلگرام شون هست عزیزم

در بیو کانال آیدی منشی شون هست از اونجا باید وقت بگیرید

هم رایگان و هم خصوصی دارن 

خیلی نمیشه روی رایگان حساب کرد 

اما کارشون عالیه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

هنوز ب اونجا نرسیدی. اگ برسی یه لحظه هم صبر میکنی چ برسه ب اینکه بیای تاپیک بزنی. برو ی لیوان آب بخور

‌‌‌"خاکستر می‌گوید آتش را میتوانم ببخشم ولی تبر را هرگز" 
من مگ راه حل دادم؟ 😐

نه ولی دفاع میکنی از حرکت سایرین

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
مشاوره رایگان هم دارن اما زمان می بره تا جواب بدن ویزیتش خیلی گرون نیست

مشاوره رایگان اگ همون کانال هست باید بگم بی فایدس

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،