2777
2789
عنوان

پیشنهاد خواندن....

108 بازدید | 7 پست

❗برق رفت...

❗کجا رفت؟

حتما بخوانید و به اشتراک بگذارید

📍نگاهی به نیروگاه های برق در استان خوزستان؛

💡نیروگاه حرارتی رامین؛ 

بهره برداری ؛۱۳۵۸

توان تولید؛۱۹۰۳مگاوات

«تنها نیروگاه فرا بحرانی و یکی از بزرگترین نیروگاه های حرارتی ایران، تولید کننده ۴۲درصد برق خوزستان و ۶درصد برق ایران»

💡نیروگاه سیکل ترکیبی خرمشهر؛

بهره برداری؛ ۱۳۸۷

توان تولید؛۱۴۵۲مگاوات

«این نیروگاه از نوع گازی V94.2 متعلق به شرکت صبا و زیر مجموعه بنیاد مستضعفان بوده و هر ۶واحد گازی آن به بهره برداری رسیده است.»

💡نیروگاه سیکل ترکیبی بهبهان؛

توان تولید ؛ ۹۸۴مگاوات

فقط بخش گازی آن به بهره برداری رسیده است.

💡نیروگاه حمید؛

توان تولید؛۹۶۸مگاوات

این نیروگاه در منطقه حمید ۲۵کیلومتری جاده قدیم خرمشهر به اهواز است‌.

💦💦💦💦💦💦

نیروگاه های برق آبی؛؛؛

💡نیروگاه کارون ۳ ایذه؛

تولید؛۲۲۸۰مگاوات

💡نیروگاه کارون ۱ اندیکا؛

تولید؛ ۲۰۰۰ مگاوات

💡نیروگاه مسجد سلیمان؛

تولید؛ ۲۰۰۰مگاوات

💡نیروگاه گتوند؛

تولید ؛ ۲۰۰۰ مگاوات

ظرفیت فعلی۱۰۰۰مگاوات

💡نیروگاه سد دز 

تولید ؛ ۵۲۰مگاوات

💡نیروگاه سد کرخه 

تولید؛ ۴۰۰مگاوات

💡نیروگاه مارون 

تولید ؛ ۱۵۱مگاوات

اما...

*💢 با وجود چندین نیروگاه در استان خوزستان علت قطعی برق در مناطق مختلف خوزستان مخصوصا اهواز در اوج گرمای جهنمی جنوب کشور چیست؟!*

*💢آیا تحریم و عدم تعمیر نیروگاه ها و به ظرفیت درآوردن کل مجموعه ها باعث فشار به شبکه یکپارچه برق کشور در بهار و تابستان امسال شده است یا عدم مدیریت صحیح ؟!*

*💢چطور در سال های قبل به این شکل قطعی برق نداشتیم ولی در بهار و تابستان امسال به شدت با قطعی برق درگیریم؟!*

*💢واردات دستگاه های ماینر و استخراج رمز ارز از چه طریقی صورت می گیرد؟سلطان رمز ارز کیست؟!*

*💢ترک فعل مسوولان در تعمیر و بازسازی نیروگاه ها در زمستان و آماده سازی برای فشار شبکه در تابستان توسط چه کسانی صورت گرفت؟*

*❗💢 در پایان علت قطع برق در استان پر از انرژی خوزستان چیست؟؟*

*📛نفت را بردند،آب رابردند،ثروت را بردند حداقل برق را برایمان نگه دارید که هم از نظر جسمی و هم از نظر مالی مردم توان مقابله با بی برقی را ندارند...*

*💡چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است*

*🔷امیدواریم هرچه سریعتر با مدیریت بهتر مشکل قطعی برق در استان محروم خوزستان بر طرف گردد*

متولد ۱۳۸۶نیستم

واقا فک کردی این همه رو میخونیم

اناناس

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی مردم از مشکل برف رنج میبرن و گلایه مندن از مسوللین کسی نیص بهشون یگه مشکل برق داریم از خدتونه وختی صرفه جویی نمیکنین همین میشه مسعول بدبخت چکاره هس؟

کاربری جذاب لنتی و پوبون سابقم  ایرانی جماعت اگه وسط اروپا هم بره خونه بگیره دو تا بطری نوشابه پر آب میکنه میذاره گوشه توالت برا وقتایی که آب قطع میشه  رفتم تو اتاق پرو و یه لباسو زیر لباس خودم پوشیدمو خیلی عادی اومدم بیرون؛ می‌خواستم از مغازه برم بیرون که یارو گفت داداش خیلی خندیدیم، حالا اون کاپشنی رو که زیر تیشرتت پوشیدی درار بذار سر جاش   آلارم موبایل مناسب برای من نیست، باید یه اپلیکیشن نصب کنم که سَرِ زمانِ تعیین شده، بهم لگد بزنه  
چه جوری تایپیکو قفل کنم؟

سه نقطه پایینو بزن

کاربری جذاب لنتی و پوبون سابقم  ایرانی جماعت اگه وسط اروپا هم بره خونه بگیره دو تا بطری نوشابه پر آب میکنه میذاره گوشه توالت برا وقتایی که آب قطع میشه  رفتم تو اتاق پرو و یه لباسو زیر لباس خودم پوشیدمو خیلی عادی اومدم بیرون؛ می‌خواستم از مغازه برم بیرون که یارو گفت داداش خیلی خندیدیم، حالا اون کاپشنی رو که زیر تیشرتت پوشیدی درار بذار سر جاش   آلارم موبایل مناسب برای من نیست، باید یه اپلیکیشن نصب کنم که سَرِ زمانِ تعیین شده، بهم لگد بزنه  
کو

پاییین تاپیکت