2777
2789
عنوان

یه مرد جذاب

218 بازدید | 18 پست

بعد از کلی صحبت پشت گوشی 

یه وضعیت گذاشتم ببینم شمارمو سیو کرده بعد دیدم وضعیتمو ریپلی کرد یه پیام داد (من پسرم)

بنظرتون الان جوابی چیزی بدم یا ندم 

یا اصلا سین کنم نکنم چه رفتاری کنم زننده نیس و جذابه  زیاد صحبت کنم نکنم  کلا هرچی راجب یه مرد ک خیلی براتون جذابه بگین ممنون🌹

:|

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه احوال پرسی کوتاه کافیه 

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

تجربه ای ندارم خوشمم نمیاد پسرا زیاد لاس بزنن پس خدافظ 🤚🏃

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
من پسرم میخوام اون دختره جذبم بشه چی میگی 🤣🤣🤣 حالا خوبه دقیقا نوشتم ک من پسرم 

ینی الان اون دخترع؟ پس عنوانت چی میگه😑😑😑:||||||

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
من پسرم میخوام اون دختره جذبم بشه چی میگی 🤣🤣🤣 حالا خوبه دقیقا نوشتم ک من پسرم 

اها حواسم نبود حالا مهم نیست بنظر من این رابطه و حسا همشون زودگذرن درگیرش نشو زیاد