2777
2789

سلام خانوما. خواهرم تو اقدامه، یمقدار تنبلی خفیف داشته اما این ماه حسابی باشگاه رفته وزن کم کرده ، پودر تقویتی فرتولد خورده، یه عالمه بادکش و حجامت کرده و دمنوش مخصوص خورده.... به شوهرشم قرص تقویتی داده... خلاصه کم نذاشته

رفته روز ۱۴ سونو داده میگه فولی بالغ نداری!! واقعا چطور ممکنه؟ اخه ماهای قبل که اصلا چیزی نمیخورد حداقل فولی ۱۳ رو داشته... خیلی ناراحتیم😔 بنده خدا همش گریه میکنه.... البته میگه خیلی مثانش پر نبوده و همش میترسیده سونوگراف بهش بگه چرا اینطوری اومدی یمقدارم به سختی تخمدانهاشو میدیده میگه امکان داره چون مثانش پرنبوده دیده نشده؟؟

حالا جالبیش اینه دیشب و امروز کیت گذاشته پررنگ پررنگه.... الان عکساشو میذارم

بیایید یه چیزی بگید چیکارکنه☹

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بالایی رو دیشب زده، پایینی چنددقیقه پیش

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

عزیزم نگران نباشه و اقدام کنه شاید ازاد شده. در ضمن قرار نیست چون همه کاری کرده همون ماه اول جواب بگیره. اگه به این امید باشه ادامه مسیر خیییلی براش سخت و دردناک میشه. روی یکی دوسال حساب باز کنه تا ارامشش بیشتر باشه و انشاالله همین ماه بگیره.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سونو داخلی میکرد که مطمین بشه امتمالش هست بگو شما اقدامتو انجام.بده و مهمتر از اون استرس نداشته باش هر ماه در کنار تمام این کارایی که میکنی بیخیالش بشی و بهش فکر نکنی که استرس نداشته باشی همون ماه باردار میشی

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

عزیزم نگران نباشه و اقدام کنه شاید ازاد شده. در ضمن قرار نیست چون همه کاری کرده همون ماه اول جواب بگ ...

عزیزم یکسال اقدامه...

چطور ازاد شده چون مایع ازاد لگنی دیده نشده

من سونو داخلی میکرد که مطمین بشه امتمالش هست بگو شما اقدامتو انجام.بده و مهمتر از اون استرس نداشته ب ...

چی بگم والا... نه سونو داخلی نکرده....میگه امیدی وجود داره؟ اقدام کنه؟

اره عزیزم یکسال اقدام زیاد نیست من چهار سال منتظر بودم با این استرسی که داره جواب نمیگیره تنبلی تخمدان بسته به میزانش ی مقدار طول میکشه بهش بگو هر چی گریه کنی شور بزنی بدتره اینو کسی بهش میگه که چهار سال منتظر بوده بگو تو اقدامتو بکن 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اقدام طبعی که دردسر و زحمت نداره. اره حتما اقدام کنه. اگه خدا بخواد میشه. اگرم نخاد چیزی از دست نداده. ولی واقعا به اینا دل نبنده که داغوووووون میشه. تجربه کردیم.نکنه .

اره عزیزم یکسال اقدام زیاد نیست من چهار سال منتظر بودم با این استرسی که داره جواب نمیگیره تنبلی تخمد ...

ای بابا...😔چی بگم.... بهش گفتم میگه راضیم ب رضای خدا.... خواهش میکنم دعاکنید براش💔

اقدام طبعی که دردسر و زحمت نداره. اره حتما اقدام کنه. اگه خدا بخواد میشه. اگرم نخاد چیزی از دست نداد ...

ممنونم عزیزم بهش گفتم کمی آرومتره.... دعاکنید براش💔