2777
2789

بچه ها من الان یه موضوع میدم 

در حد چند خط برام بنویسید هرچی که به رهنتون میرسه سعی کنید بامزه و یکمم علمی باشه و به رژیم اینا ربطش بدید

موضوع:

چی میشه که دست از سر شکلات بر نمیداریم؟

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...

ادبی باشه ایرادی نداره؟

صدایت میکنم آقــا...همین جایم... خودم تنها...از این پایین به آن بالا...صدایم می‌رسد آقــا؟...نگاهم در زمین گیـر است...خودم هم خـوب میدانم...بسـی دیـر است...بسـی دیـر است.‌..برای پَــر زدن اما امیـدم را نگیـر آقــا...ازاین سقف گناهانم دعا بالا نمی آید،دعا آنجا نمی‌آید...دعایم را ببر بالا...شفاعت کن مرا آقـا...شمــا را میدهم سوگنــد...به حق مـادرت زهـرا نگاهت را نگیـر آقـا...اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توصیه پزشک کم کردن مصرف شکلات و شیرینی بود به دلیل وزن بالا...فکر میکرد اضافه وزنم به دلیل تغذیه ناسالم است ؛ مصرف زیاد شکلات

او که نمیداند برای کم کردن تلخی حرف هایشان که زندگیم را تلخ میکند به شکلات پناه آورده ام

سال ها پیش خبری از اضافه وزن نبود...رفتار هایشان رادیدم و دم نزدم حرف هایشان را شنیدم و سکوت کردم..خودخوری کردم نمیتوانستم دردم را به کسی بگویم و کم کم وزنم بالا رفت بعدها به شکلات پناه آوردم

پزشک میگوید باید مصرف شکلات را محدود کنم اما من که میدانم علاج دردم حذف آدم های سمی از زندگی ست

شکلات هایم را دور میریزیم درست مثل کسانی که روحم را میخراشند... به امید ساختن روزهای بهتر

صدایت میکنم آقــا...همین جایم... خودم تنها...از این پایین به آن بالا...صدایم می‌رسد آقــا؟...نگاهم در زمین گیـر است...خودم هم خـوب میدانم...بسـی دیـر است...بسـی دیـر است.‌..برای پَــر زدن اما امیـدم را نگیـر آقــا...ازاین سقف گناهانم دعا بالا نمی آید،دعا آنجا نمی‌آید...دعایم را ببر بالا...شفاعت کن مرا آقـا...شمــا را میدهم سوگنــد...به حق مـادرت زهـرا نگاهت را نگیـر آقـا...اللهم عجل لولیک الفرج
خیلی ادبی نباشه اما اشکالی نداره برام بنویس😍

ببخشید کاربر عزیز بیشتر از این بلد نبودم