2777
2789

شوهرم از اول فحش میداد. سه ماهه باردارم.با اینکه قرص میخوردم باردار شدم.جرات نکردم به سقط فکر کنم. شوهرم دو روز اول که فهمید دیگه فحش نداد.ولی از روز سوم دوباره شروع کرد.با کلمات زشتی صدام میکنه.اسممو هیچوقت نمیگه.همش بهم توهین میکنه.اسم حیوونا رو روم میگه.یکی میاد خونمون فیلم بازی میکنه و احترام می ذاره اما دو تایی تنها میشیم باز شروع میکنه. جوابشو بدم حس بدی دارم.نمیدمم همینطور. نه خواهش روش تاثیری داره نه تهدید.حال روحیم بد بود حامله شدم بدتر شده.میدونم این بچه رو بدبخت کردم ولی کاری از دستم بر نمیاد.نه جرات دارم سقط کنم نه شوهرم دست از رفتارش برمیداره.شب و روزم شده گریه و گله کردن به خدا که چرا شرایط منو می دونست و بهم بچه داد.یه وقتایی میگم خودمو بکشم که این بچم به دنیا نیاد ولی عرضه این کارم ندارم.  شما تو این شرایط چیکار کردید حالتون بهتر شه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صدا یا فیلمشو ضبط کن نشون خانوادش بده یا یکی که باهاش رودربایستی داره قسمشون بده بهش نگن تو همچین کا ...

اآنقدر باهاش حرف زدن.خواهراش .شوهر خواهراش .مادرش.برای حرف هیچکس تره خرد نمیکنه

خب قهر کن، شوهر منم شرایط بارداریمو درک نمیکنه و باید استراحت مطلق باشم، اما فحش حتی یک بارم نداده، ...

قهر حالیش نمیشه.شام و و ناهار حاضر نباشه جنگ راه میندازه ، درک که هیچی. دیروز یه بار تو عمرش منو برد تامین اجتماعی ،بیست دقیقه منتظر شد سرمم تموم شه ، اومدیم خونه شروع کرد غر زدن که بعد از این نذار فشارت بیفته.خودت تو خونه درستش کن.من که نمیتونم دم به دقیقه ببرمت سرم بزنی

اآنقدر باهاش حرف زدن.خواهراش .شوهر خواهراش .مادرش.برای حرف هیچکس تره خرد نمیکنه

خیلی بده پس ..ان شاالله به حق آبروی امام زمان خدا خودش به راه راست هدایتش کنه

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات