2777
2789
عنوان

برای پدرم دنبال همسر میگردم

936 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها 

من مامانم یه سال و نیم پیش بر اثر سرطان فوت شدند پدرم خیلی تنهاست قصد دارند دوباره ازدواج کنن ولی خب متاسفانه تا حالا مورد مناسبی پیدا نشده خیلی جاها سپردم ولی خدا نخواسته و نشده شما اطرافتون اگه خانم تنهایی میشناسید میشه بهم معرفیشون کنید

پدرم ۶۹ سالشه 

معلم باز نشسته است 

دوتا بچه ایم و مستقل از پدر هستیم 

ایشون ساکن رضاشهر هستند و تنها زندگی میکنند 

و مذهبی هستند

دنبال یه خانم محجبه و ساده میگردند که بچه توخونه نداشته باشند و ۵۰ سال به بالا باشند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو مسجد محل یه دوری بزن

چند روز دیگه محرمه برو هیئت محله تون

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

منم دنبال یه آقای مذهبی و ۵۰ سال اینا هستم برای دختر مجرد مؤمن ۴۰ ساله این حدودا اگه کسی موردی داشت معرفی کنه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

موردای خوب دارما تو فامیل و دوستام اما جوانن سنشون پایینه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️