2777
2789
عنوان

کلاس زبان

247 بازدید | 11 پست

کلاس زبان خوبه برای اوقات فراغت؟ البته از این به بعد دیگه همش بیکارم توی خونه کسایی که رفتن کلاس زبان نتیجه خوبی گرفتن چقدر ادامه دادن؟ بامدرک زبان میشه چی کار کرد؟

کلا چند ترمه؟

من قبلا میرفتم کلاس زبان بعد رها کردم چون سرم شلوغ شد درگیر درس و امتحان شدم ولی تصمیم گرفتم از این به بعد برم ترم ۱۲ بودم دیگه ادامه ندادم اونجاییم که زبان یاد میگرفتم مدرک میدادن اما نمی دونم چند ترم دیگه باید بخونم و مدرک به چه کاری میاد

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

بله خیلی خوبه نتیجه گرفتنم بستگی به مهارت و تمرین خودت داره هر حایی تو بخوای استخدام بشی زبان یاد داشتن یک پوئن مثبت حساب میشه میتونی تدریس زبانم انجام بدی تو دنیای امروز هرکسی میخواد پیشرفت کنه باید زبان انگلیسی یاد داشته باشه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
بله خیلی خوبه نتیجه گرفتنم بستگی به مهارت و تمرین خودت داره هر حایی تو بخوای استخدام بشی زبان یاد دا ...

علاقه خیلی دارم همیشه هم ۱۰۰ میشدم یکبار ۸۰ شدم فقط 

چند ترم خوندی مدرک گرفتی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علاقه خیلی دارم همیشه هم ۱۰۰ میشدم یکبار ۸۰ شدم فقط  چند ترم خوندی مدرک گرفتی؟

ببین اینکه بری تا آخر کلاس زبان که بهت مدرک خاصی نمیدن مدارک معتبر زبان آیلتس و تافل هستن که اونارو من ندارم برای تدریسم میری دوره ی  TTC میگذرونی 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
ببین اینکه بری تا آخر کلاس زبان که بهت مدرک خاصی نمیدن مدارک معتبر زبان آیلتس و تافل هستن که اونارو ...

مرسی از راهنماییت عزیزم🌹❤

عزیزم پردیس هستی سوال خیلی مهمی دارم بیمار دکتر حسن زاده بودید؟؟

آره پدرم خیلی حالشون بهتر شده و هنوز هم میرن پیش دکتر حسن زاده انشالله بیمار شما هم حالشون بهبود پیدا کنه

آره پدرم خیلی حالشون بهتر شده و هنوز هم میرن پیش دکتر حسن زاده انشالله بیمار شما هم حالشون بهبود پید ...

عریزم مشکلشون اریتمی بوده؟ من میخوام خودم برم پیشش

وقت میذاره واسه مریض؟ لطف میکنی بیشتر بگی خیلی ممنونت میشم

عریزم مشکلشون اریتمی بوده؟ من میخوام خودم برم پیشش وقت میذاره واسه مریض؟ لطف میکنی بیشتر بگی خیلی م ...

آره عزیزم خیلی پزشک خوب و قابل اعتمادین من پدرم و دونفر دیگه از اشناهامون بیمارشون بودن میتونی نوبت اینترنتی بگیری ازشون من لینکشو میفرستم برات 

https://nobat.ir/doctor/دکتر-مهدی-حسن-زاده-دلوئی-مشهد/dr-y8lp/

آره عزیزم خیلی پزشک خوب و قابل اعتمادین من پدرم و دونفر دیگه از اشناهامون بیمارشون بودن میتونی نوبت ...

مرسی عزیزم اره دیدم لینک رو معطلیش زیاده؟؟؟

از اون دکترایی نیس که عصبی بداخلاق پنج دقیقه ای بندازه بیرون؟؟
خیلیا اینجوری شدن الان متاسفانه

مرسی عزیزم اره دیدم لینک رو معطلیش زیاده؟؟؟ از اون دکترایی نیس که عصبی بداخلاق پنج دقیقه ای بندازه ...

نه عزیزم برعکس خیلی خونگرم و خوش اخلاقن با پدر من ک خیلی حرف زدن و روحیه میدن به بیمار پدرم قبلا عمل داشتن خیلی عمل راحتی بود زیر نظر همین دکتر

نه عزیزم برعکس خیلی خونگرم و خوش اخلاقن با پدر من ک خیلی حرف زدن و روحیه میدن به بیمار پدرم قبلا عمل ...

اهان عزیزم خیالم راخت شد من هم به احتمال زیاد باید پیشش عمل انجام بدم ولی خوب تست ورزش هم دارم خیلی بابتش استرس دارم تست ورزشو تخت نظارت دکتر انجام میده؟ دکتر بالاسر ادمه؟

خیلی لطف کردی پردیس جان