2777
2789
عنوان

برادر شوهرم نمیره خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 39 پست
نه بابا کجا قدر شناسه دفعه ی قبل اومد موند اونقدرم بهش احترام گذاشتم رفتنی برگشته بود به همه گفته بو ...

پس زیاد بهش رو نده .از اونایی که میاد میخوره بعدا هم یه عالمه حرف پشت سرت میزنه 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای تو رو خدا نزار من تازه از اون مصیبت خلاص شدم یعنی بدترین دوران عمرم بود به زور جدا شدم ازشون

چجوری نزارم؟؟😓

ولی ادمای بدی نیستن  راه جداس

https://harfeto.timefriend.net/16265102893948چالش حرف ناشناس ب من
چجوری نزارم؟؟😓 ولی ادمای بدی نیستن  راه جداس

بازم مونده به موقعیتت ولی تو همه چی دخالت میکنن تو خوردو خوراک و خواب و مهمونو لباس پوشیدن و رفت و آمد و.... کلا تو همه چی تربیت بچه رفتار با شوهر منو که ۶ سال بد بخت کردن خدارو شکر الان هشت ماهه جدا شدم راحت شدم

نه همچین آدمی نیس آخه بیشتر وقتی شوهرم خونست اونم میاد خونه

خوب عیب نداره دیگه برادری برا همین روزاست دعا کن مشکلش حل بشه بلکه بره شاید به خاطر پول بنزین و مشکل مالی و سختی رفت و آمدش به شوهرت پناه اورده قرار نیست که باهاتون زندگی کنه چادر ملی بزن جلوش با مقنعه تا بگذره 

خوب عیب نداره دیگه برادری برا همین روزاست دعا کن مشکلش حل بشه بلکه بره شاید به خاطر پول بنزین و مشکل ...

نه از لحظ مالی مشکلی نداره ولی اینطور که معلومه حالا حالا ها قصد نداره بره حس یه خدمت کار رو دارم هعععععی