الان ده روزه که اومده شهر ما واسه ی کار و مونده خونه ی ما در حالی که ماشین داره و تا شهر خودشون نیم ساعت راهه تو این گرما مجبورم با شال و چادر بشینم😭😭😭 آخه مهمون دو سه روز میشه دیگه اصلا راحت نیستم.کلا خانواده ی شوهرم درک ندارن اصلا. شما بگین چیکار کنم؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بازم مونده به موقعیتت ولی تو همه چی دخالت میکنن تو خوردو خوراک و خواب و مهمونو لباس پوشیدن و رفت و آمد و.... کلا تو همه چی تربیت بچه رفتار با شوهر منو که ۶ سال بد بخت کردن خدارو شکر الان هشت ماهه جدا شدم راحت شدم
نه همچین آدمی نیس آخه بیشتر وقتی شوهرم خونست اونم میاد خونه
خوب عیب نداره دیگه برادری برا همین روزاست دعا کن مشکلش حل بشه بلکه بره شاید به خاطر پول بنزین و مشکل مالی و سختی رفت و آمدش به شوهرت پناه اورده قرار نیست که باهاتون زندگی کنه چادر ملی بزن جلوش با مقنعه تا بگذره