2777
2789
عنوان

توروخدابیایین کمک

129 بازدید | 12 پست

ازدیشب دخترم تب کرد بدون هیچ علائمی نه بدن دردونه استفراغ فقط تب داشت بااب نمک پاشورش دادم دوبارشیاف استامینوفن ۱۲۵زدم براش الان یکم اسهال شدفک کنم بخاطرشیافه الان پاهاش یخه یخ هستش ولی ازکمربه بالا داغه دستاش صورتش سرش بدنش ولی پاهاش یخه علتش چیه توروخداکسی میدونه بگه پاهاش خیلی یخه ولی بدنش خیلی داغه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ندیدم

ای وای 

یع حمله عصبی که بچه  هیچکاری نمیتونه بکنه چشماش سفید ک کف از دهنش میاد و دست و پاهاش جمع میشن اگه ب موقع دست و پاهاش بلاز و دهنش باز نکنی ممکنه خدایی نکرده فلج بشه و.... خیلی خطرناکه تروخدا الان هرجور شده یه اسنپ بگیر ببرش بیخیال نباش از دیشب تا حالا خوب نشده یعنی ی مشکل خاص داره

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱

1. آرامش خودتونو حفظ کنید، سیستم ایمنی کودکان به مراتب قوی تر از بزرگسالانه و در 99 درصد موارد اتفاق خاصی پیش نمیاد

2. تب تا 48 ساعت و گاهی 72 ساعت عادیه و نیازی به نگران شدن نیست ولی اگر علائم دیگری مث اسهال و گلودرد و بیقراری هست باید پزشک ویزیت کنه

3. یخ کردن پا ممکنه به خاطر پاشویه و باد کولر باشه. نگران نشید ولی سعی کنید با اب ولرم تن شویه کنید و بعد هم کامل خشک کنید.

4. با توجه به شیوع کرونا فعلا رفت و آمد نکنید و فرض کنید کروناست. پس مایعات زیاد بنوشید. آب و چای رقیق و دمنوش و سوپ رقیق ترجیحا مرغ

5. توکل به خدا  کنید خودش حافظ بچه هاست . 

یاد میدم و یاد میگیرم
1. آرامش خودتونو حفظ کنید، سیستم ایمنی کودکان به مراتب قوی تر از بزرگسالانه و در 99 درصد موارد اتفاق ...

سلام خیلی ممنون صبح بردمش دکترتبش ۳۷بوداومده بودپایین ولی الان بازتبش رفته بالاواسهال شده خیلی هم هزیون میگه مخصوصاتوخواب زیادهزیون میگه

ای وای  یع حمله عصبی که بچه  هیچکاری نمیتونه بکنه چشماش سفید ک کف از دهنش میاد و دست و پا ...

والااینجوری که شما میگی بیشتراسترس به ادم واردمیکنیدتابجای کمک کردن

والااینجوری که شما میگی بیشتراسترس به ادم واردمیکنیدتابجای کمک کردن

تشنج به این راحتی اتفاق نمیفته. نگران نباشید. تب رو باید کنترل کرد خیلی هم کار سختی نیست چون راههای مختلفی داره

به ترتیب: تن شویه / استامینوفن / شیاف استامینوفن / بروفن(با نظر پزشک)

یاد میدم و یاد میگیرم