2777
2789
وای چقدر جهنمی🤐😑 باز خداروشکر من از این نظر شانس آوردم..کلا تو فامیلای ما عروسیا مختلطه (تو عمرم ...

میدونی من انواع و اقسام عروسیا رو رفتم این فقره خاص ترین و عجیب ترین نوعشه که گفتم تازه همین پیرزناشون ک برا دخترا جوون حرف در میارن خودشون با سینه ها اویزون تا زانو جلو مرداشون تو حیاطا میرقصن 😂😂به قول هون کاربر جوونیاشونم که تو حموم عمومی همه جا همو دیدن ولی خب چشم ندارن چهار تا دختر جوونو بذارن راحت باشن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس لختی چطوریه منظورت  خب خیلیا راحتن حتی استخرم باهم میرن

لباسای مهمونی دیگه لختی ترین حالت میشه دامن تا وسط رون و یه نیم تنه یقه بسته که دیگه خداوکیلی هیچکی اونجوری هم نمیپوشه حد و حدود همو هم نگه میداریم 

مثلا یه همچین مدلایی بازترین لباسیه که ممکنه کسی بپوشه

دیگه میگم لباس لختی یا بی حجاب منظورم تن عریون و بیکینی نیست که😐😐😂😂💔 استخر یا دریا و.. هم میریم دخترو پسرا باهم اما بیکینی نمیپوشیم تیشرتای کوتاه ضد آب و اینجور چیزا میپوشیم

لباسای مهمونی دیگه لختی ترین حالت میشه دامن تا وسط رون و یه نیم تنه یقه بسته که دیگه خداوکیلی هیچکی ...

خوشبحالتون من که بابام باشه باید جلوی نامحرم روسری داشته باشم ولی بابام نباشه راحتم

❤️
میدونی من انواع و اقسام عروسیا رو رفتم این فقره خاص ترین و عجیب ترین نوعشه که گفتم تازه همین پیرزناش ...

بنظر من بشخصه آدما وقتی دیدشون نسبت به هم پاک باشه (همنطور که گفتم رابطه ی بین دختر پسرا تو فامیل ما خواهر برادریه) هیچچچ گونه مشکلی به وجود نمیاد حالا هر تیپی میخوان باشن یا از صبح تا شب باهم برقصن

وقتی نظر و دیدگاه آدما نسبت به هم پاک باشه بی قصدو نیت باشه نیازی نیست دختر خودشو بکنه تو گونی بشینه یه گوشه که براش حرف در نیارن! میتونه به بهترین شکلش ظاهر بشه و کلی با دوستاش برقصن و شادی کنن و خوش باشن

الان طبق گفته هام شاید بعضیا فکر کنن من تو خانواده ی بی قیدو بندی بزرگ شدم و دین بلد نیستم درحالی که کاملا اشتباهه من مادرم خواهر شهید هست و پدر و مادرم خیلی مذهبین و نماز شب میخونن و.. و خود مادرم چادری هست و همیشه باحجابه اما اصلا بعضی تفکرات تعصبی و بی جا نداره و تو پوشش و طرز زندگی من و خواهرام دخالت نمیکنه و ما خودمون با وجود آزادیه تمام و کمال کلی خط قرمز داریم و خیلی خوب و سالم زندگی میکنیم

خوشبحالتون من که بابام باشه باید جلوی نامحرم روسری داشته باشم ولی بابام نباشه راحتم

میدونی منم پدرو مادرم قبلنا خیلی تعصبی بودن ولی وقتی اخلاق خود ما رو دیدن که کلی خط قرمز داریم(سیگار، مشروب، مواد، دوستپسر و..) و بشدت هم روشون پایبندیم و وقتی روابط سالمه بین دختر پسرای فامیلو دیدن که هیچ دید بدی به هم ندارن و مثل خواهر برادرن نرم شدن

و کم ‌کم به این درک رسیدن طرز تفکرات و سبک زندگی بچه هاشون که ۳۰_۴۰ سال اختلاف سنی دارن باهاشون خیلی متفاوته با خودشون و نمیتونن مارو کنترل کنن یا مجبور کنن مثل خودشون رفتار کنیم

الان مادر خود من چادریه ولی من اصلا به حجاب اعتقادی ندارم

هردومون دلایل محکمی برای سبک زندگی خودمون داریم اما هیچوقت به هم توهین نمیکنیم و احترام میزاریم به نظر هم

میدونی منم پدرو مادرم قبلنا خیلی تعصبی بودن ولی وقتی اخلاق خود ما رو دیدن که کلی خط قرمز داریم(سیگار ...

خب این جوری خیلی خوبه ولی خب ماهم خط قرمز هارو رعایت میکنیم ولی پدرم به شدت مسلمونه ازاونایی که سر حجاب بچه که بودم خیلی کتکم میزد

❤️

یه چیزیم من بهش معتقدم اینه که آدم وقتی بی محدودیت و آزاد باشه خودش خیلی چیزارو رعایت میکنه چون مثلا فلان طرز لباس پوشیدن براش حسرت نیست که عقده شده باشه تو دلش بخواد هی عقده گشایی کنه، ولی وقتی تحت زور و فشار قرار میگیره یه چیز خیلی ساده مثل طرز لباس پوشیدن یا بیرون رفتن و.. برای آدم عقده میشه و همش میخواد از سر لجبازی تابو شکنی کنه برای همین از اونور بوم میوفته

خب این جوری خیلی خوبه ولی خب ماهم خط قرمز هارو رعایت میکنیم ولی پدرم به شدت مسلمونه ازاونایی که سر ح ...

ان شالله همه ی مرد و زنای ایرانی یاد بگیرن که حجاب مخصوص زن نیست و همونجور که خدا تو قران اول به مرد گفته نگاهتو پاک کن و بپوشون اگه مردا نگاهشونو پاک کنن حتی بدون حجاب هم میشه جامعه ی سالم داشت تا کودک سر حجاب کتک نخوره💔

بنظر من بشخصه آدما وقتی دیدشون نسبت به هم پاک باشه (همنطور که گفتم رابطه ی بین دختر پسرا تو فامیل ما ...

مامان منم چادریه ولی کار ب کار ما نداره 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)