2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا هرچی بگیرن کمه

سر و کله زدن با اینهمه بچه واقعا سخته

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
والا هرچی بگیرن کمه سر و کله زدن با اینهمه بچه واقعا سخته

نه بابا بعضیا که اصلا کارم نمیکنن ولی حقوق میگیرن مثلا یکی ازفامیلامون بازنشسته هست ولی بازم حقوقشو بهش میدن

نه بابا بعضیا که اصلا کارم نمیکنن ولی حقوق میگیرن مثلا یکی ازفامیلامون بازنشسته هست ولی بازم حقوقشو ...

خب اینم مثل هرکاری بازنشستگی داره دیگه😐😐😐😐😐

تو هر شغلی بازنشسته بشی بازم حقوق میگیری دیگه😐😐😐😐😐

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
والا هرچی بگیرن کمه سر و کله زدن با اینهمه بچه واقعا سخته

ببخشید خانمی من مدیر مجتمع بودم 

دلم برای همکارای معلمم سوخت تو این دوران پدرشون در میومد هیچ وقت قضاوت نکنید چند ماه پیش بازنشست شدم  خودم که کلا مریض شدم ۴ ماه بعد بازنشستگی استراحت مطلق شدم برای شغلم 

متاسفانه چون بیکاری زیاده بیخود به جون هم افتادن مردم بی کاره حسرت شاغل رو داره و شاغله نمی تونه کارشو ول کنه حسرت خونه دار رو داره 

خدا بهمون نظر لطف کنه ان شا ا...

سلام دخترم مگر انلاین اسونه  خیلی زحمت داره بعدش تکالیف امتحان ورفع اشکال یعنی ملیارد ها بگی ...

ببخشید ولی معلم دبیرستان و راهنمایی که فقط ۴تاکلیپ و جزوه میفرستن که اونم فقط نت خرج میشه 

ببخشید ولی معلم دبیرستان و راهنمایی که فقط ۴تاکلیپ و جزوه میفرستن که اونم فقط نت خرج میشه 

چهارتاکلیپ رو هم مطمن باش باکلی طرح درس وتمرین ضبط کردن الکی که نیست مدیریت چندین دانش اموز

تصحیح و چک و ضبط نمره و...

بدبختا حقوقی هم نمی گیرن 

چهارتاکلیپ رو هم مطمن باش باکلی طرح درس وتمرین ضبط کردن الکی که نیست مدیریت چندین دانش اموز تصحیح و ...

نه بابا خودشون که فیلم ضبط نمیکنن

از تو گوگل و یه سایتی یه کلیپ اموزشی مربوط به اون درس پیدامیکنن و میفرستن..

حالا برای تصحیح نمره شایک یکم زجربشکن