2777
2789
عنوان

خواستگاری درب و داغونم😂

1163 بازدید | 27 پست

سلام میخوام خاطره ی اولین خواستگاری که رسما قرار شده بود بیان خونمون رو تعریف کنم دور هم بخندیم😂😂😂

من قصد ازدواج نداشتم ولی با اصرار بقیه که بیان شاید با معیارات یکی بود و اینا قبول کردم بیان😊

(یه چیزیو داخل پرانتز بگم از طرفیم تو کوچه ی ما اکثرا همسایه های قدیمی و فامیل و اینا هست که پیگیر اینن که برای دختر این خونه خواستگار میاد یا ن 😐 به خاطر همین هم خانواده گفت بزا ببینن😐)

آقا ما گفتیم بیان 😐 حالا اینا گفتن ساعت ۱۰ صب میاییم 

اخه یزید ۱۰ صب سگ پر نمیزنه چه برسه آدما😐😂

خلاصه هیچی اومدن هیچییی دستشون نیاوردن خودشونم انگا مهمونیه پسره با یه بلوز که اسپرت و راحتیه با شلوار لی😐 والا قدیما با کت شلوار و بلوز مردونه و اینا میرفتن خواستگاری😂😐 اینم شانس مایه😐

اصلا یه وضعی بود انگا اومدن مهمونی 

اون موز کوفتتون نشه 😂 برا چی اومدین یکم رسمی باشین نهلتیا😂

خلاصه که رد کردم ولی توروخدا اگه فامیل دومادین بدونین قشنگ نیس این مدل خواستگاری رفتن😐😑

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه به خدا میگم 

خدایا یا خواستگار نفرست 

یا اگه میفرستی خوبشو بفرست 

اینا اصلا بدرد نمیخورن اخه .

فقط وقت تلف کنی اند

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍

فکر کنم قضیه شرطبندی بوده وگرنه کی ساعت ده صبح با شلوار لی میره خواستگاری

"مرد هستم"                                                                                                                                                    

فکر کنم فقط اومدن موز و بخورن و شما رو صبح زود از خواب بیدار کنن🤣🤣🤣

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

اونا بی فرهنگ بودن

شما چرا راهشون دادید؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

حالا خاستگار من یقه باز تا خط فرق جوجوش معلوم بود بی جورااااب .مامان جونشم خوشگل مانتویی.بعد رفته بود به معرف گفته بود چرا این چادر سرش نبود اووووف به من رفت البته منو محل نذاشت شد شکست خاستگاریم😂😂😀

از شنبه ها متنفرم
فکر کنم قضیه شرطبندی بوده وگرنه کی ساعت ده صبح باشلوار لی میره خواستگاری

خواستگار من 🤌 منتهی ساعت 11 صبح.. شلوار پارچه ای با کفش اسپرت پوشیده بود.. از همونجا فهمیدم آینده ای ندارم با ایشون ... هر چند هر کسی واسه خودش شخصیت داره اما خب من معیارم فرق داشت 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

ساعت 10صبح که آدم تو تختش خوابه هنوز نهلتی ها 

تو یکبار دنیا اومدی ویکبار هم زندگی خواهی کرد پس بخاطر حرف مردم درس نخون بخاطر حرف مردم ازدواج نکن بخاطر حرف مردم سختی نکش به خاطر حرف مردم زندگی نکن فقط فقط به خاطر دل خودت زندگی کن 

انشالله  خوشبخت  شوی   

تن آدمی شریف است به جان آدمیت 

نه همین لباس زیباست نسان آدمیت

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85