2777
2789
یس بیب

ازمایش خونه یاهمون مثل قبل ادراره؟😂

عاشق ریپلایم 😍😍😁😁با ریپلایتون خوشحالم کنین😋هرجاتاپیک جنجالی شد تگم کننننننین🙂🙂🙂باتچکررررررررر منتظرتگ و ریپلایتونم😍
عزیزم ازمایش عقد دوتا دلیل داره اول اینکه خدایی نکرده شما و همسرتون معتاد نباشین که میشه ازمایش ادرا ...

ممنون گلم من فوبیای ازمایش خون دارم اونسری ک خون نبود فقط ادرار بود و اینکه گروه خونیمو میدونم...بازم باید ازمایش خون بدم ینی؟

عاشق ریپلایم 😍😍😁😁با ریپلایتون خوشحالم کنین😋هرجاتاپیک جنجالی شد تگم کننننننین🙂🙂🙂باتچکررررررررر منتظرتگ و ریپلایتونم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ازمایش عقد دوتا دلیل داره اول اینکه خدایی نکرده شما و همسرتون معتاد نباشین که میشه ازمایش ادرا ...

البته گروه خونی ربطی نداره بخاطر تالاسمی بودن آزمایش خون میدن

دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

البته گروه خونی ربطی نداره بخاطر تالاسمی بودن آزمایش خون میدن

اونسری ندادم ازمایش خون...کاش بازم نشه😂

آره استارتر من اون روز تو آزمایشگاه تو نوبت بودم

یه پیرمردی بود حدود ۶۰ سال 

بعد با ی خانوم ۳۰ و خورده ای حالا نهایت ۳۹ ۴۰  

منتظر بودن با ی خانوم اقای دیگه همراه 

از بس اقاهه ذوق داشت و رو ما بند نبود فهمیدم آزمایش ازدواجه 😐 در نتیجه باید آزمایش بدی

دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

ممنون گلم من فوبیای ازمایش خون دارم اونسری ک خون نبود فقط ادرار بود و اینکه گروه خونیمو میدونم...باز ...

نمیدونم عزیزم من خودمم بله برون گرفتم 😁😁براهمین ته اینارو دراوردم چون خودمم از سرنگ میترسم ولی میگن اول از اقا ازمایش خون میگیرن اگه کم خونی نداشته باشه از خانوم‌نمیگیرن دیه احتمالا شمام که گروه خونیتو میدونی همین کارو میکنن مگه اینکه شوهرت خداییی نکرده کم خونی داشته باشه بهش میگن تالاسمی مینور یا ماژور بعد اونجا از شمام خون میگیرن که ببینن کم خونی نداشته باشی چون جفتی کم خون باشید برا بچتون خطرناکه دور از جونتون🤭

آره استارتر من اون روز تو آزمایشگاه تو نوبت بودم یه پیرمردی بود حدود ۶۰ سال  بعد با ی خانوم ۳ ...

وای😂😂😂😂من ازدواج قبلم ک میشه پارسال ازمایش فقط ادرار گرفتن ازم وای میترسم از خون‌کاش نگیرن ازم

اونسری ندادم ازمایش خون...کاش بازم نشه😂

مگه میشه !!🤔ازدواجتون ثبت نشده بوده؟

وای😂😂😂😂من ازدواج قبلم ک میشه پارسال ازمایش فقط ادرار گرفتن ازم وای میترسم از خون‌کاش نگیرن ازم

نمیشه گلی حتما باید بگیرن 

حالا نمیدونم چرا نگرفتن 

ولی این سری حتما میگیرن بلاخره قراره باردار شی 

بعد ی چی دیگه پارسال ازدواج کردی باز امسالم ازدواج میخوای کنی؟ خوشبخت شی ولی تو ازدواج اونم دوم عجول نباش

نمیدونم عزیزم من خودمم بله برون گرفتم 😁😁براهمین ته اینارو دراوردم چون خودمم از سرنگ میترسم ولی میگ ...

اخ فداتشم ک خیالمو راحت کردی