2777
2789

گوشت روتوابلیموزعفرون بخابون بعدباپیازواگه دوس داشتی یکم سیرتفت بده وادویه لیموفلفلی و فلفل ویکم زرچوبه هم بزن بعداب بریزروش بعدیک ساعت نمک بزن بعددیگه کاریش نداشته باش ابش خیلی کم ک شدحاضره بعضیابارب درست میکنن

بعضیاهویج هم میزنن ک ب ذائقه خودت بستگی داره

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

من چلوگوشتام حرف نداره. معرکه اس. رمزشم اینه که یک قطره اب هم اضافه نمیکنم مگر اینکه لازم بشه. 

طرز تهیه اش گوشت هارو کف ماهیتابه که یکم روغن ریختی میچینی. روشون رو با پیاز خلالی بسیار زیااااااد میپوشونی،مثلا من واسه دوتا ماهیچه گوسفند چهار گنجتا پیاز درشت خرد میکنم، اینکه میگم پیاز خلالی خیلی زیاد باشه رمز کاره چون باعث میشه که گوشتا خودشون اب بندازن و نیاز به اب اضافی نباشه، روی پیازها کمی زردچوبه و فلفل سیاه میزنی چنتا چوب دارچین میندازی درشو میذاری و اجازه میدی بپزه و در طول پخت فقط یکی دوبار زیرو رو میکنی ََو بازهم پیازهارو میزاری رو گوشتها، اخر کار هم نمک و زعفران و کره میزنی، میتونی چنتا الو برغان هم بندازی واسه چاشنی. و اینکه از ماهیچه یا گردن گوسفند استفاده کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیازو تفت بدہ گوشت گوسفندی و ب مقدار زیاد رو ھم تفت بدہ ادویہ بزن و آب بریز

نیمہ پخت ک شد زعفرون دم شدہ نمک و فلفل و ۔۔۔۔۔ بزن و آلوچہ بریز یچندتا

یرب آخر ھم سیب زمینی ھارا چھار قاچ کن و بریز داخلش

عالیہ طعمش

من چلوگوشتام حرف نداره. معرکه اس. رمزشم اینه که یک قطره اب هم اضافه نمیکنم مگر اینکه لازم بشه.  ...

یعنی اب نریزم.میشه مگه همینجوری؟ بعدشم من پیازمام ریزه احه حتما باید. خلالی باشه مکه؟

یعنی اب نریزم.میشه مگه همینجوری؟ بعدشم من پیازمام ریزه احه حتما باید. خلالی باشه مکه؟

اره مدل شاندیزی میشه. محشر. فقط شرطش اینه که پیازش خیلی زیاد باشه با اب پیاز و اب خودش بپزه. من همیشه درست میکنم عالی میشه. پیازشم خلالی باشه حتما که زود اب نشه،