2777
2789

سلام. خانمایی ک قبل بارداری و اقدام ک بودین متفورمین مصرف کردین و بعدش باردار شدین. دکترتون مصرف  این قرصو براتون قطع کرد؟ یانه ؟

چون خیلی ها میگن باید قطع بشه و خیلیام میگن ک نه اگ یهویی قطع بشه باعث سقط میشه!لطفا راهنمایی کنین. من مصرف میکنم و اقدامم.خیلی استرس دارم

منم مصرف کردم ولی از بعد اقدام دیگه نخوردم..

یعنی خطر داره😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من.تا.پنج ماه مصرف کردم وبعدش قطع عزیزم استرس خودش عامل اینکه.حامله نشی مرتب بخور اگه پریود.نشذی تست بزن اگه حامله بودی برو.دکتر گفت ادامه بده بده نگفت قژعش کن.جای نگرانی نیست

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
منم مصرف کردم ولی از بعد اقدام دیگه نخوردم.. یعنی خطر داره😐

عزیزم من تا زمانیکه شش ماهم بود دکتر قطعش نکرد و بچمم سالم خداروشکر من با توجه به مشکلم برای اینکه حامله میشدم باید میخوردم وگرنه باردار نمیشدم 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
عزیزم من تا زمانیکه شش ماهم بود دکتر قطعش نکرد و بچمم سالم خداروشکر من با توجه به مشکلم برای اینکه ح ...

یعنی منم بخورم؟

منم فولیکول نداشتم واسه همین خوردم

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یعنی منم بخورم؟ منم فولیکول نداشتم واسه همین خوردم

عزیزم منم فولی نداشتم من مرتب میخوردم تا روزیکه تست ام.وآزم مثبت شد عزیزم تو.اگه نخوری هورمونهات دوباره بهم.میریزه تا روزیکه.آزمایش من.مثبت بود.من میخوردم بعدش رفتم دکتر گفت با توجه به شرایط ات ادامه بده

عزیزم من تا زمانیکه شش ماهم بود دکتر قطعش نکرد و بچمم سالم خداروشکر من با توجه به مشکلم برای اینکه ح ...

پس چرا یکی میگ قطع کن یکی میگ بخوری هم ایراد نداره!؟

عزیزم منم فولی نداشتم من مرتب میخوردم تا روزیکه تست ام مثبت شد عزیزم تو.اگه نخوری هورمونهات دوباره ب ...

۱۰روزه نخوردم از فردا شروع کنم خوبه؟

پس چرا یکی میگ قطع کن یکی میگ بخوری هم ایراد نداره!؟

اینا رو بایدداز دکترت بپرسی اینجا هرکی تجربه خودش. رو.میگه ♥

۱۰روزه نخوردم از فردا شروع کنم خوبه؟

عزیزم ما فولیکول نداریم این قرص تاثیر میذاره رو غده هپیوفیز مون و دوباره برمیگردی به همون.حالت اولی برو از دکتر بپرس بگو مرتب هرروز بخورم چون متفورمین باعث لاغری هم میشه واین خیلی کمک.میکنه به لاغری و زودتر حامله شدنت من مرتب میخوردم قبلا که نمیخوردم حامله نشدم ولی سالی که مرتب خوردم و آمپول ها رو زدم حامله شدم 

اره حتما میپرسم.

بهترین کاره 🌹😘