2777
2789
عنوان

زندگی یکی از کاربرا نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 3428 بازدید | 105 پست

سامان عوضی هول 

خجالت بکش عوضی

نمیتونستی یکم تحمل کنی تا بچه هات یکم بزرگ تر بشن و زنت حالش رو به راه شه؟

کاربریمو از تاپیکِ(کاربری رو تحویل گرفتم از...)به بعد حساب کنید چون از کسی تحویل گرفتم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بچه ها پیش سارا نموندن؟

چرا سارا تنها تو خونه بود و بچه ها پیش مادرشوهرش میبرد؟

یا چرا واسه کارای جشن با شوهرش نمیرفت؟

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

اون بچه گپ ادام بود یه پسر که از نشون  کنار نافش که از سامان به ارث رسیده بود  تا قیافه رنگ مو رنگ چشم رنگ پوست چال خندها همه رو از سامان به ارث برده بود بچه مال سامان بود

شما جای من بودین چکار می کردین با اون همه عشق و این خیانت

جواب خانواده هارو ...

سارا رو به عقد سامان دراوردم و الان منو بچه هام تنها تو یه خونه دیگه داریم زندگی میکنیم و ازشم طلاق نگرفتم بهتر بگم طلاقم نداد

حرفای سامان شد این رابطه ام دو بار بیشتر نبود و  وقتی با سارا نزدیک میشدم فقط تورو تجسم میکردم و حتی حاضر نبودم قیافشو برگردونه فقط خودمو خالی میکردم

اما نه من دیگه حسم برمیگرده نه میخوام زندگی اون دختر خراب شه با یه بچه

اون بچه گپ ادام بود یه پسر که از نشون  کنار نافش که از سامان به ارث رسیده بود  تا قیافه رن ...

همین؟😐😐😐😐

عوصیییییییی

کاربریمو از تاپیکِ(کاربری رو تحویل گرفتم از...)به بعد حساب کنید چون از کسی تحویل گرفتم.
اون بچه گپ ادام بود یه پسر که از نشون  کنار نافش که از سامان به ارث رسیده بود  تا قیافه رن ...

😭😭به خدا دلم درد گرف چطور شروع شد چطور تموم شد😓

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎