2777
2789
عنوان

زن همسایه و شوهرم !!!

1384 بازدید | 47 پست

سلام خانوما.

ماجرا ازین قراره ک زن همسایمون جداشده از همسرش،40سال ب بالاس،دوتا بچه داره،هرازگاهی میگه شوهرت میاد سر فرش رو بگیره?میادفلان . امشبم شوهرم گف سرشب این خانمه گفته بیا مارمولک تو توالتمونه بکشش!!منم رفتم دیدم روش حشره کش ریخته مرده بود.

من چیزی ب شوهرم نگفتم ولی اعصابم خورده.شاید خانمه قصدی نداشته ولی من فکرم درگیره.

دوس دارم یجوری ب خانمه بفهمونم ک کاری اگ داری ب پسر خواهرت ک همسایته بگو،یا برادرت ک دوتا کوچه بالاتره بگو.

شما بگید چی ب شوهرم یا اون خانمه بگم ?

بله بگو 

شاید کوچبک باشم ولی فهمیده ام 

بنطرم همسایه به شوهرت نخ میده

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

اصلا خجالت نکش و حرفتو بزن

حتما پس فردا میگه ب شوهرت بگو بیاد پشتمو لیف بکشه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم کسی رو نداره ک از شما کمک میخواد😕

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

از زندگیتون جمعش کن چقد پرروئه

من خیلی کم سن تر از اونمو شوهرم یه روز درمیون نیست تنهام ولی حتی سوسکم خودم میکشم😐 تاحالا هیچ کمکی از کسی نخواستم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

بله خانم مشکل داره

توی اولین دیدار به خانومه بگو 

من اصلا دوس ندارم برای کارای منزلتون به همسرمن رو میندازین

شوهرتون هم ایشون و میبینه سلام کنه رد بشه که بفهمه این موضوع از سمت همسرتون هم هست که راضی نیس به این زحمت ها

چقد بدم از این زنااااا....🤔🤔

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨