2777
2789
عنوان

مانتوم

188 بازدید | 20 پست

بچه ها من تقریبا ۱۵ روز پیش یه مانتو خریدم ب قیمت ۴۰۰تومن.بعد کلا توو این ۱۵ روز ۳ مرتبه پوشیدم‌

آخرین بار ک دیروز پوشیدم تا اومدم بلند شم از رو مبل از وسط کلا پاره شد.بعد ک با دقت ب مانتو نگاه کردم چندجاش همینجوری تیکه تیکه از هم باز شده پارچه.مانتوم پوسیده بوده و مشخصه ک تن مانکن جلوی آفتاب پوسیده شده.خیلی ناراحا بودم رفتم دادم ب صاحب مغازه و اونم گفت نمبتونم تعویض کنم.درهرصورت مانتورو گذاشتم و اومدم خونه.الانم عصبانی ام ک دقت نکردم توو خریدم.خواستم بگم ک برای کسی پیش نیاد ودقت کنید توو خریدتون

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا نگانمیکنم چک نمیکنم خیلی بده

دقیقا منم فقط بخاطر مدلش انتخابش کردم کاش دقت میکردم

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

چقدر زور میگه... یعنی چی نمیتونه تعویض کنه برو به بالا سریش بگو وا آدم ۴۰۰ تومن بده بعدم اینطوری بشه

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
چ بد ۴۰۰ واقعا ناراحت کنندس🙁

خیلی ناراحتم کاش بجای انتخاب براساس مدل ب جنس پارچه بیشتر دقت میکردم

به من بدبخت لباس دست دوم کثیف داده بودن جای لباس نو.شب بود نفهمیدم وقتی بردم خونه دیدم ای وای همش کهنه و چرک بوده .بردم پسش بدم فروشنده وایساد داد زدن که کور نبودی منم همشو ریختم دور .حلالش نمیکنم

چقدر زور میگه... یعنی چی نمیتونه تعویض کنه برو به بالا سریش بگو وا آدم ۴۰۰ تومن بده بعدم اینطوری بشه

بهم میگه ضمانت نامه ک نداره.اصلا قبول نکرد ک پس بگیره

من که لباسی که تن مانکن کرده باشن نمی خرم 

من اطلاعی نداشتم.فروشنده بهم گفت امروز