2821
2789
عنوان

دیگه شورشو در آورده

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 32 پست

وا.... چیزی نگفت که.... متلا خواسته خوبی کنه... 

حالا من بهت میگم

حرص نخور پوستت چروک. میشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینجوری نگو عزیزدلم بزرگترت هستن احترامشون واجبه 

بنده خدا دوست دارن که گفتن گریه نکنی نمیخوان عروسشون ناراحت ببینن که تو هم مثه دخترشون چه فرقی میکنی راست میگن گریه هم زیر چشمای قشنگتو گود و سیاه میکنه خدایی ناکرده هم پوستتو چروک میکنه زبونم لال

وا.... چیزی نگفت که.... متلا خواسته خوبی کنه...  حالا من بهت میگم حرص نخور پوستت چروک. میشه

حالا این مورد دلسوزی بود 

ولی کلا هر چی بشه میخواد سر در بیاره 

اختیار گریمونم نداریم  

واسه ار چیزی که نباید جواب پس بدم

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

درسته زندگی کنار مادرشوهر درکل خوب نیست منم مخالفم ولی الان اگه نمیومد میگفتی گریمو شنید نیومد بگه چته شاید میخواستم خودمو بکشم ،کلا وقتی کنار مادرشوهری باید رد داد همه چیو 😐 یسری ما دعوا کرده بودیم شوهرم لیوان شکوند و خوردش رفت تو دستم یخورده کوچولو زخم شد چند وقت بعد پدرشوهرم گفت مریضی اعصاب وروان داری همیشه دستات زخمه 🥺

درسته زندگی کنار مادرشوهر درکل خوب نیست منم مخالفم ولی الان اگه نمیومد میگفتی گریمو شنید نیومد بگه چ ...

حالا من خوبم اینو تعریف کردم رابطمون خیلی خوبه ودرکل خوبه ،فقط بعضی موارد کوچولو مثل اینه که میگم درکل باید رد داد

از رو دل سوزی گفت  اصلا من شاید دلم نخواد به روم بیاره  بدی که زیاد دیدم

همونه چون دلت ازش خوش نیست اینه سعی کن کمتر برخورد داشته باشی باهاش اصلا به شوهرت بگو بهش تذکر بده .چون دوستیش شده دوستی خاله خرسه

همونه چون دلت ازش خوش نیست اینه سعی کن کمتر برخورد داشته باشی باهاش اصلا به شوهرت بگو بهش تذکر بده . ...

شوهرمم خونه بود 

بهش گفتم مادرت صبح تا شب مگه منو میپاد 

بهش تذکر بده 

خندید😐

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

شوهرمم خونه بود  بهش گفتم مادرت صبح تا شب مگه منو میپاد  بهش تذکر بده  خندید😐

جدی بهش بگو بگو ویار دارم بهش مببینمش حالم بد میشه چیکار کنم دست خودم نیست .بچه تو شکمم حالم و این کرده ...ی کاری کن نبینمش زیاد

شوهرمم خونه بود  بهش گفتم مادرت صبح تا شب مگه منو میپاد  بهش تذکر بده  خندید😐

اصلا حرص و جوش نخور استرس سمه خواهر جون ....خدا بهت ی بارداری سلامت و راحت بده تا  زایمانت 

2825
2823
2791
2779
2792