2777
2789
عنوان

بچه های پنج سالتون میتونن

327 بازدید | 24 پست

مداد درست دست بگیرن؟

پسرم پنج سال و سه ماهشه امسال میره پیش دبستانی

مدادو صحیح دستش نمیگیره گوش هم نمیده خیلی وقتی میگم اصلاح کن دو بار درست میگیره باز همون پافشاری هم میکنم کلا نقاشیشو رها میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم پنج سالشه 

اردیبهشت ۹۵ 

میتونه مداد دست بگیره

ولی خیلی که رنگ میکنه دستش خسته میشه

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

پسر منم ۵ سالشه، بلد نیست، اصلا اصرار نمیکنم که با زور یادش بدم،ان شالله یاد میگیره، دیر نمیشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

پسر من ۴ سالشه

مداد رو درست میگیره و تکالیفش رو انجام میده.

خودم باهاش کار میکنم.ریاضی یادش میدم.اعداد و دسته بندی و این چیزا.ولی به نقاشی علاقه نداره.در حد نقاشیای ساده مثل ادم و درخت و ابر و خونه و گل و این چیزا.نمیشینه چیز درست و حسابی یادش بدم.

زبان هم باهاش کار میکنم.

اما اموزشاش همیشه نیست.هر وقت خودش حوصله داره .هفته ای دو سه روز معمولا.چون کوچیکن اذیت میشن و زده میشن

پسر من از ۲_۳سالگی بلد بود😐 ولی انشالله بره مهد بچه های دیگه رو ببینه درست بشه

سال پیش یه مربیه خلاقیت داشت البته بیشتر تو زمینه های دیگه بازی میکردن ولی هر از گاهی مداد دست گرفتن رو هم بهش گوشزد میکرد ولی بعد مدتی که فاصله افتاد باز غلط میگیره