پسر منم پنج سالشه اردیبهشت ۹۵ میتونه مداد دست بگیره ولی خیلی که رنگ میکنه دستش خسته م ...
پسر منم دستش ضعیفه تمرینهای دست ورزی هم کم انجام میده ولی خمیر بازی و کاغذ مچاله کردن خوبه خیلی ولی مدادو صحیح نمیگیره دو تا انگشتشو غلط میزاره موقع نقاشی و لوحه نویسی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر من ۴ سالشه مداد رو درست میگیره و تکالیفش رو انجام میده. خودم باهاش کار میکنم.ریاضی یادش میدم.ا ...
این تو اینجور آموزشها مشکلی نداره کلا از سنش جلوتره البته یه مربی خلاقیت پارسال داشت که با بازی رو زمینه های استعدادش کار میکرد ولی دستش متاسفانه ضعیفه و مداد دست گرفتنش هم به شیوه غلط
وای دقیقا شش ماهه گذاشتیم خودش بخوره یک ساعت طول میکشه بشقابشو تمام کنه
خب خیلی بچه ها لفتش میدن ولی فک کنم از اون مامانایی هستی که همه کارای بچه رو خودت انجام میدی 🤦اخه تازه ۶ماهه خودش میخوره باید از همون ۶ماه ۱سال میذاشتی خودش بخوره
من بچم خیلی علاقه داره به کارای خونه خیلی موقع ها با هم ظرف میشوریم اسکاج میدم دستش کفی کنه خیلی تاثیر داره دستش قوی میشه
خب خیلی بچه ها لفتش میدن ولی فک کنم از اون مامانایی هستی که همه کارای بچه رو خودت انجام میدی 🤦اخه ت ...
آره خیلی بدغذا بود از اول سر غذا خوردنش همیشه مشکل داشتم همیشه باید با کلی ترفند و دنبالش رفتن دو تا لقمه بزاره دهنش البته بیشتر تو غذا اینجوریه تو کارهای دیگه بد نیست اتاقشو خودش مرتب میکنه تو سفره انداختن کمک میکنه یا در حد لیوان خودشو بشوره یا لباس از ماشین در بیاره پهن کنه یا ظرفهارو تو ماشین بزاره یا لباس تن برادرش کنه وای امان از وقتی بگم غذا بخور البته خودم هم از اول از بس رو غذا خوردنش حساسم فکر میکنم اثر منفی گذاشته