2777
2789
عنوان

رفتم دکتر گفت ای وی اف کن

6397 بازدید | 92 پست

۶ساله دکترمیرم دوبار ای یو ای کردم منفی شد دکترم گفت ای وی اف کن نه خودم دوست دارم نه شوهرم راضیه هیچ مشکلی نداریم میگن ناشناختس دکترم میگ دیگ نمیشع کاری کرد  حالا من گفتم یه بار دیگ ای یو ای کنم شاید خدا دلش سوخت

هردکتری هرشهری باشه که کارش خوب باشه و واقعا دلسوزانه ویزیت کنه میتونم  برم کسی تجربه داره بگه کلی دعاش میکنم

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

عزیزم‌ میگن یزد دکترهای خوبی داره رفتین

انشاالله خدابهتون‌چندتابچه بده

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم  دکترا وسیلن از اول از همه از ته دلت از خدا بخواه دوباره تلاش کن

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊

دکتر فردوس محرابیان،خالم نتیجه گرفت خداروشکر،دکتر احمدی و کلانترهم خوبن،اصفهانن،ان شاءالله نتیجه میگیری ب حق امام رضا و حضرت علی اصغردامنت سبز میشه عزیزم🌹🌹

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

مگه آی وی اف چجوریه که دوست نداری 

هر دو روش تقریبا یکیه ولی روش آی وی اف موفق تره

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
عزیزم‌ میگن یزد دکترهای خوبی داره رفتین انشاالله خدابهتون‌چندتابچه بده

دقیقا پدر و مادر من ھم برام رفتن یزد کہ صاحب من شد😍گوھر گرانبھایی بہ دست اوردن🤣

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

ولی برید یزد اگر شد اسم کلینیک رو براتون میگم

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘