2777
2789
عنوان

دماغ گوشتی👃👃👃

652 بازدید | 39 پست

بهترین راه حل برای کوچیک کردن دماغ گوشتی چیه راهی که عوارضش کم باشه همه صورتم قشنگه بجز دماغ بزرگم😔😔

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل

میگن رو دماغ گوشتی باز برمیگرده به نظرت برم عمل کنم یانه اگه برگرده چی

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
هردماغی چه گوشتی چه استخونی تنها راهش عمله

گوشتی شنیدم برمیگرده

این استیکرا تقریبا مدل دماغ منه ولی مال من گوشتی نی استخونیه😃😃😃

من بالاش خوبه فقط همین اخرش یه قلمبه بزرگه

اگ پول داری برو من خونوادم قبول نمیکنن بابام مامانم شوهرم اوووف میگن دماغت خوبه

دارم راستش یکی از این میترسم قشنگ نشه یکی از عوارضش نکنه نفس تنگی بگیرم

بینیت فقط گوشتیه یا قوزم داره

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
من بالاش خوبه فقط همین اخرش یه قلمبه بزرگه

چسب لیفت بینی فعلا علحساب بگیر تا فکراتو بکنی برا عمل. نوک بینیو جمع میکنه.... 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

منم دماغم گوشتیه میترسم عمل کنم زشت بشه ولی دیگه دل و زدم ب دریا و دو ماه دیگه قراره عمل کنم

تاریکه این دنیا واسه تو تاریکه ..تو کور میشی نمیبینی منی که خیلی بهت نزدیکه❤