2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دندون درد تا دکتر ندی خوب نمیشه

هزینه ها هم که سر به فلکه 

اگه اومدم و درباره خانوادم با عصبانیت تاپیک زدم لطفا اول این تاپیکو بخون بعد بیا سرزنشم کن من فقط برای درد و دل میام اینجا💔https://www.ninisite.com/discussion/topic/6771793/از-هیچ-کس-شانس-نیاوردم?page=1
چرا دنتول نمیگیری ... از داروخونه یا عطاری عصاره میخک بگیر زود اروم میشه بزیز روش 

دنتول داشتم تموم شده کسی نیست بخره خودمم با دو تا بچه کوچیک نمیتونم بیرون برم

اگه میتونین برین دندان پزشک حداقل براتون پانسمان بذاره دردش بخوابه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

اگرعفونت داره مترونیدازول با اموکسی سیلین هر8ساعت دوتاروباهم بخور

ی مسکنم مگافن هست خوبه برا درد دندون هر8ساعت بخور

شیرم تامیتونی زیاد بخور

ایناهمه بخاطر کمبود کلسیمه

امپولD3هم بزن

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
با یه نوزاد و یه بچه دوساله نمیتونم برم شوهرمم سر کاره تا شب 😢

حتما برین پانسمان بذارن وگرنه با دارو فقط دردش برای چند ساعت کم میشه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
اگرعفونت داره مترونیدازول با اموکسی سیلین هر8ساعت دوتاروباهم بخور ی مسکنم مگافن هست خوبه برا درد دن ...

این قرص هارو از دیروز میخورم الان یه ساعتی میشه مسکن خوردم ولی انگار اثر نداره

این قرص هارو از دیروز میخورم الان یه ساعتی میشه مسکن خوردم ولی انگار اثر نداره

باید دورشو بگذرونی

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
دندون درد تا دکتر ندی خوب نمیشه هزینه ها هم که سر به فلکه 

هزینه که نگو از یه طرف هم که وضع مالی هم که خوب نباشه دیگه بدتر 

همشو میدم بکشه بدرک  که دهنم خالی بمونه بهتر از درد کشیدنه عصب کشی یه عالمه پول میخواد خودشم یکی دو تا نیست