2777
2789
عنوان

پرمویی دختر بچه

10946 بازدید | 53 پست

سلام دوستان من ی دختر چهار ساله دارم از یک سالگی به بعد به مرور پر مو‌شد دستاش پاهاش کل بدنش پر از موعه قبل یک سالگی اصلا نداشت در حد خیلی کم و کرکی بود ولی الان شدید شده چند بار دکتر برذم و هی کفتن بچه س می‌ریزه تا ماه پیش بردم دکتر غدد اطفال و کلی آزمایش نوشت الان جوابشو گرفتم دکتر ازمایشگاه کفت جواب آزمایش نرماله تا فردا که ببرم پیش دکتر خودش 

دارم دیونه میشم لطفا اگه کسی تو شرایط من بوده راهنمایی م کنه خیلی درمونده شدم  

عزیزم منم بچگیام شبیه خرس مو داشتم ولی هنوزم زندم😁نترس خب بچت پرموعه دیگه...خانواده پدری من کلا همشون همینطورین دختر و پسرم نداره

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خواهر منم اینجوریه ژنتیکیه گلم کاریش نمیشه کرد. بزار یکم که بزرگ شد بهش یاد بده با موبر تمیز کنه بدنشو اصلا نذار ژیلت و اینا بزنه زیادتر میشه. اگه پشت لبش هم مو داره با قیچی براش بچین که مسخره‌ش نکنن بزرگ که شد بند بنداز پشت لبش. مامان من برای بچه خواهرم همین کارا رو کرد

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 
خودم و باشم اصلا پر مو نیستیم تازه خیلی هم کم مو یم و موهاش حوریه که اصلا نمیشه گفت پر موعه وحشتناک ...

خیلی بده منم دخترم یکسالشه میترسم پر مو شه

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
عزیزم منم بچگیام شبیه خرس مو داشتم ولی هنوزم زندم😁نترس خب بچت پرموعه دیگه...خانواده پدری من کلا همش ...

نه عزیزم من بچه پرمو زیاد دیدم دختر من غیر طبیعی ه موهاش بلد نیستم عکس بزارم وگرنه میدیدی چی میگم 

نوه خاله منم دقیقا همین جور بود  الانم 11 سالشه هیچیش نیست

اهدای عضو =اهدای زندگی !                                           من کارت اهدای عضو دارم 💙                                      من یک دختر شادم  عاشق خانوادمم  من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام   عاشق تئاتر  باله ویلون گلف سینکرونایز    رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم   عاشق مهندسی عمران  دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁 

منو خواهرم دخترعمو هام و دختر عمه هام اول پشم بودیم بعد دست و پا در اوردیم

ماشالله ژن پدریمون خیلی قوی بود😒👊 

لیرز رفتیم محو شد

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

دختر خواهر منم اینجوریه ژنتیکیه گلم کاریش نمیشه کرد. بزار یکم که بزرگ شد بهش یاد بده با موبر تمیز کن ...

صورتش هم موداره ولی زیاد به چشم نمیاد مشکل بدنشه پوست دخترم عین برف بود الان از بس مو درآورده شده ذغال 

منو خواهرم دخترعمو هام و دختر عمه هام اول پشم بودیم بعد دست و پا در اوردیم ماشالله ژن پدریمون خیلی ...

مشکل من الانشه عزیزم بزرگ که بشه لیزر می‌کنه و اینکه مدام مو هاش بیشتر میشن

مشکل من الانشه عزیزم بزرگ که بشه لیزر می‌کنه و اینکه مدام مو هاش بیشتر میشن

ما هم صبر کردیم بزرگ بشیم😢

انشالله که چیزی نباشه 

تو فامیلاتون پرمو دارین؟

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

صورتش هم موداره ولی زیاد به چشم نمیاد مشکل بدنشه پوست دخترم عین برف بود الان از بس مو درآورده شده ذغ ...

نمیدونم والا من شنیدم میگن روغن مورچه بزنی بچگی موی زائد درنیاد.ولی دختر شما ژنتیکی اگه ازمایشش خوب باشه

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�