2777
2789

میشه لطفا راهنماییم کنید دلم نمیخواد چیز اضافه بخرم 

چیزای خیلی لازم رو هم بگید 

:):)     :)              

بالشت شیر دهی من اصلا استفاده نکردم شاید بعضیا استفاده کنن

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره آخه

من سعی کردم هیچ چیز اضافه ای نخرم ولی مثلا کریر اصلا استفاده نشد بچم ده ماهشه فقط یکی دوبار استفاده کردم وقتی نوزاد بود

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

اگه ماشین دارین صندلی ماشین بخر

نداری کالسکه بخر

فقط یکیشو بخر

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

به نظرم لباس بیشتر از اسباب بازی لازم میشه اسباب بازی رو کمتر بخر تا بزرگ بشه بتونه بازی کنه ولی لباس واقعا لازمه 

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

من لباس وکفش خیلی زیادی خریدم واشتباه بود 

روروک که خریدم سنگین بود بچم نمیتونست باهاش حرکت کنه مجدد خریدیم 

آغوش خریدم ولی اصلن استفاده نکردیم چون بشدت شونه هام درد میگرفت وکمرم هم خودم هم شوو الانم خاک میخوره واسه خودش 

راستی آغوشی هم خریدم اصلا استفاده نشد دادم خواهرم اونم نتونست استفاده کنه بعد بچه داداشم اومد از ابجیم پس گرفتم دادم زنداداشم اونم نتونست

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
راستی آغوشی هم خریدم اصلا استفاده نشد دادم خواهرم اونم نتونست استفاده کنه بعد بچه داداشم اومد از ابج ...

اره کلا تو نی نی سایت خوندم همه گفتن اغوشی استفاده نمیشه

:):)     :)              

کریر   ست قابلمه    تشک بازی(از اینایی ک مثلا خرس و فیل و... هستن و از بالاش عروسک آویزونه  کلا ۲بار استفاده کردم)

بالشت شیردهی  تور برای وان  و کلاه حمام  صندلی غذا

چیزایی ک باید بخری(ست کامل بهداشتی،کالسکه،روروئک و واکر،گهواره حتمااااااا بخر،لباس سایزکوچیک کم بخر،جوراب فراوان بخر،دستمال برای خشک کردن پای بچه،پستونک و شیشه شیر،فلاکس کوچیک،اگه ماشین ندارین آغوشی خیلی لازم میشه،پتو در زخامت های مختلف😂، بجای دستمال کاغذی  دستمال نرم و حوله ای توی بسته بندی هست بخر چون با دستمال کاغذی دهن بچه رو زیاد پاک کنی زخم میشه،دستمال مرطوب بدون الکل ،قطره چکان بزرگ..)

تاجایی ک یادم بود واجب هارو گفتم

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
اره کلا تو نی نی سایت خوندم همه گفتن اغوشی استفاده نمیشه

اتفاقا ما سیسمونی آغوشی نخریدیم بعدا لازم شد خریدیم  اوایل ماشین نداشتیم  همه جاهم کالسکه نمیشه برد   با آغوشی راحت تر میشه بچه رو برد...

البته من خودم قدرتشو نداشتم   کلا بچم ک الان ۱۴ماهشه تاحالا بیرون رفتنی من بغلش نکردم  همیشه بغل همسرم بود ک با آغوشی خودش میگف راحت تر از بغل گرفتن هس

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..