2777
2789
رنگ چشای شوهر منه هنوز نمیدونیم چه رنگیه گاهیم طوسی یا سبز میشه گاهی روشنتد گاهی تیره وقهوه ای

چقد رنگ عوض میکنه😂😂😂😂🤪

در دنیایی که میتونی خیلیا باشی،خودت باش😉خوشحالی،یعنی اینکه جای انگشت خدا رو لپت باشه😝مَـטּ ؛ مُقَصِر تَریـטּ مُقَصِر اِشتِبآهآتِ زندِگیِ مَـטּ ” هَستَم ,, [!] ×🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد رنگ عوض میکنه😂😂😂😂🤪

اصن عجیبه😐حیف دخترم شبیهش نشد مث خودم قهوه ای تیره شد

حالا دعا میکنم پسرم حداقل رنگ چشاش شبیه باباش شه😂

خدایا سپاسگزارم.سپاسگزارم.سپاسگزارم♥️♥️♥️♥️♥️
اصن عجیبه😐حیف دخترم شبیهش نشد مث خودم قهوه ای تیره شد حالا دعا میکنم پسرم حداقل رنگ چشاش شبیه بابا ...

آخی انشاالله🤪❤😂

در دنیایی که میتونی خیلیا باشی،خودت باش😉خوشحالی،یعنی اینکه جای انگشت خدا رو لپت باشه😝مَـטּ ؛ مُقَصِر تَریـטּ مُقَصِر اِشتِبآهآتِ زندِگیِ مَـטּ ” هَستَم ,, [!] ×🦋
رنگ چشای شوهر منه هنوز نمیدونیم چه رنگیه گاهیم طوسی یا سبز میشه گاهی روشنتد گاهی تیره وقهوه ای

چه جالب اره ایشون هم همینطوره ت بعضی عکسا میبینم ک رنگ چشاش طوسیه

زخم که میخوری حتما مزه مزه اش کن حتما نمکش آشناست.
این ک احسان و عرفاننن مدلینگ تو اینستا خیلی معروفن 

از چشاش هم میتونی تشخیص بدی بابا ت کی هستی😂👏

گمون کنم میشی باشه یا تیله ای ک هنوز فرق این دو رو نفهمیدم ولی مطالعات ام میگ میشی 

معلم زیست ما از رنگ چشم پسرش ک میگف رنگ چشماش تغییر میکنه اسم تیله ای رنگ رو آورد