2777
2789
عنوان

دیدن جهزیه

155 بازدید | 14 پست

اول بگم که من نمیدونم اینجا هنوز کسی هست که رسم دیدن جهزیه داشته باشند یا نه پس لطفا کسی ناراحت نشه من نظر خودم رو میگم . 

توی پیج جهزیه دیدم مثل سوپر مارکت توی پخچال  و سرویس اینا اندازه ی دو سال خوراکی بود ، حمامم که پر از مواد شوینده اتاق خواب رو هم که دیگه نگم روی تخت پر از لباس خواب ..

اصلا یه لحظه موندم حالا کاری ندارم 8 دست لیوان و 5 دست قابلمه و اینا میگیرن  و استفاده نمیشه ولی خدایی توی این اوضاع ظلم پدرشون رو مجبور می کنند کلی خوراکی اینا بخره .

بعدم اصلا به بقیه چه که توی یخچال و کمد بقیه چی هست ؟

اونی که بخواد حرف در بیاره میاره میگه دیدی مارک یخچال سامسونگ بود باید الجی میدادن ، دیدی فقط چهارتا مرغ توی یخجالش بود و ....

شما موافق این رسم هستید  یا نه ؟

دارید این رسم رو ؟ 

به نظر من که هزینه ی جهزیه ، عروسی و سیسمونی باید بین دختر و پسر تقسیم بشه . 

من که حالم بهم میخوره

جهیزیه ام نمیچینم 

من خونه مو میچینم هرچیزی جای خودش نه که ظرفا پخش تو اشپزخونه و لباسا پخش اتاق

مگه واسه بقیه دارم میبرم 

یه چوب کبریت اگه استفاده ندارم نخریدم و نخواهم خرید

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اینجا که من شوهر کردم هست،خودم ۷ سال پیش عروسی کردم و نمیدونستم ،با خانواده خودم مشعول چیدن بودیم دیدیم خاله ها و همسایه ها شوهرم اومدن فهمیدیم مادرشوهرم بی اجازه زنگ زده گفته بیایت،خواهرشوهرم که میخواست عروسی کنه یه روز کل خاتدان خودش اومدن جهیزیه رو بردن چیدن،یه روز هم تعیین کردن برای دیدن،اینقد جالب بود برام،یه نصف روز نشسته بودن و هی دونه دونه میومدن فامیلا و همه جا رو عین نمایشگاه نگاه میکردن

عزیزم شما فقط دخترو میبینی اگه عروس ها نگن حسادت میکنی برادر من داره خونه میسازه کلی تو فشاره هر مناسبت زنش انتظار کادو و طلا داره اونم نه کم مثلا تو یه ماه یه گوشی خریده یه تبلت و چیزهای دیگه   دیگه پول جهاز خدایی از کجا بیاره چرا اگه انتظارات کم بشه کم توقع باشن دختر و پسر و با هم زندگیشونو بسازن درست ولی اینکه ما فقط بگیم پدر دختر گناه داره ولی پسر و خانوادش وظیفشونه غلط.در ضمن عروس ها نریزید سرم من فقط گفتم که شرایط برا پسر هم سخته وگرنه اگه کسی داشته باشه بخره چه اشکالی داره.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

خیلی زشته . اینا همه از روی چشم و هم چشمیه. همیشه هم آه پشت زندگیشونه .چرا که باعث ترویج رسوم مزخرف با مخارج بالا میشن. واسه اونی که نداره سخته.

من خودم با وجود ناراحت شدن بعضی از نزدیکان اعلام کردم جهیزیمو خودم میچینم و به هیچ عنوان هم نشون نمیدم. برام مهم نیست کی چی فکر میکنه. اصلا فکر کنید جهیزیه ندارم. کسانی که بعدا میان خونم کور که نیستن، میبینن. به هیچ وجه هم مراسمات جهیزیه و سیسمونی شرکت نمیکنم. 

اینا فقط دنبال حرف مردمن

من به اندازه نیازم خریدم عکسم گرفتم همه هم گفتن خیلی ساده و شیکه تا کسی که 85 دست ظرف و ظروف میچینه

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
وقتی پسر خونه داشته باشه یا کلا خونه خریدن بر عهده پسر باشه جهیزیه عرفا با دختره. 

همچین چیزی نیست قانونا همه چیز همه چیز با پسره دختر لطفشه که جهاز میبره

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

منم متنفرم از ادمای خود نما. تازه تا چندسالم عکس رستوران و سام و این چیزا میزارن. 

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
عزیزم شما فقط دخترو میبینی اگه عروس ها نگن حسادت میکنی برادر من داره خونه میسازه کلی تو فشاره هر منا ...

نه وظیفه خانواده پسره نه خانواده دختر

به نظر من دختر و پسر خودشون باید تلاش کنن 

اگر پدر و مادرم دوست داشتن کمک میکنن 

هر کس برا پولش خودش زحمت کشیده و اختیار پولشو داره

و هر جور صلاح میدونه خرج میکنه.

نمونش دختر عمم  قیمت سرویس چوبش  بع انداره ۲ تا جهاز کامل بود.زحمت کشیده پدر و مادرش صب تا شب برا دخترشون

کسی که نداره هم که نداره بده چند دست.یا حتی یک دست قابلمه

ک بر عهده خود عروس داماده خریدش. همه چیز بستگی به شرایط دارن

فشار اوردن ظلمه بله. ان شالله دخترا عاقل باشن قدر پدرشون بدونن

و تو فکر بدهکاری نندازنشون.

رسم دیدن دیگ رسمههههه

من برا خودم این رسمو حذف کردم قدرت و اختیارشو داشتم.حس بدی داره برام

ولی بعضیا دوس دارن و خانواوها مهمه براشون.

خدایا شکرت
منم متنفرم از ادمای خود نما. تازه تا چندسالم عکس رستوران و سام و این چیزا میزارن. 

همراه با استکیر چشم و نظر  

نه وظیفه خانواده پسره نه خانواده دختر به نظر من دختر و پسر خودشون باید تلاش کنن  اگر پدر و ما ...

دقیقا ولی من برام عجیبه کلا توقع داشتن از دیگران  چه خانواده دختر چه پسر اونروز یه عروسی میگفت پدرشوهرم بهمون خونه داده و ماشین هم خریده برامون ولی چرا پول هم بهمون نمیده 😳😳😳😬😬😬 برا همین گفتم اگه توقعات از هر دو طرف صفر باشه خوبه.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.