2777
2789

منم لایک کنیید.دقیقا از امروز میخوام تحقیقاتم شروع کنم من میخوام دم ابروموبلندتر کنم وگرنه ابروهام خودش خوبه.خواهشا اگر تهران کسیو قیمت مناسب میشناسید که کارشم خوبه معرفی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام دادم 4 سال پیش عالیه پارسالم رفتم شارژ پیش متخصص بری ک بهتره یعنی کسیکه کارش درسته گرونتر میگیرن ولی خیالت راحته من مجردم با کلی استرس رفتم میترسیدم زنونه شه چهرم اما خیلی خوب در اورد و راضی ام

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  

من نزدم تا به حال اما در کل دوست ندارم یکی به خاطر رنگش که طبیعی نیست، یکی هم اینکه تا بحال ندیدم جایی بتونه هر دوابرو رو شبیه دربیاره کاملا یا حداقل با تفاوت کمتر 

ابروهام مدلش کلا نازکه اما همونو گذاشتم پر شده کامل و نزدم تا بحال

عکس ابروتون بذارین  اگر از میکرو راضید

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من نزدم تا به حال اما در کل دوست ندارم یکی به خاطر رنگش که طبیعی نیست، یکی هم اینکه تا بحال ندیدم جا ...

منم ابروهام کم پشته و خالی زیاد داره

ازینکه همش سایه و مداد میزنم خسته شدم

دیده دریا کنم و صبر به صحرا فکنم

من همسر برادرم 4 سال پیش زد خیلی طبیعی بود. اصل رنگش بد نشد و مثل ابروهای خودش بود .

اونقدر خوب بود که الان یکم کمرنگ شده بود رفت که تمدید کنه منم رفتم 

من یه ساله که میکرو کردم راضی ام 

چند ماه پیش هم مادرم رفت 

هر جا میرید بگید که طبیعی میخوایید 

فقط نواحی خالی ابروتون رو پر کنن زیادی شلوغش نکنن

یعنی سه سال پاک نمیشه؟ 

به پوست به موادی ک استفاده میکنن خیلی بستگی داره پوست من کلا جای زخمم خیلی میمونه

ولی ماندگاری بالایی داشت بشخصه واسم

مثلاخواهرم یجا دیگه رفت 4 ماهه پاک شد

گول قیمتهاشون رو نخورید جای خوب برید ارزش داره

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  
من فقط میترسم زود پاک شه

اکثرا  یکی دو سال یا بیشتر مونده به پوست بستگی داره من پرس و جو کردم میخواستم فیبروز کنم گفتن زودتر میره مخصوصا پوستهای چرب چند ماه فقط میمونه اما میکرو بیشتر میمونه یکی دوسال یا بیشتر 

فقط جای خوب باید پیدا کنیم

لایک نکنین لطفا 😊