2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم

268 بازدید | 25 پست

بچه ها ۲ماهمه باردارم انقدر دیروز توفکر جنسیتش بودم ک نگو  دیشب خواب دیدم که توی خونه بودم یهو آستین لباسمو زدم بالا ی دستبند بیمارستانی صورتی روی دست چپم بسته شده بود 

تو خوابم یادم نبود باردارم یا بچه وجنسیت وچیزی هیچی بادم نبود 

یعنی بچم دختره آیا؟؟

تعبیرش چیه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم😍
اره شاید دختر باشه

منم چند شب پیش با گریه از خواب بیدار شدم میدونم خواب خیلی بدی میدیدم ولی یادم نیست چی،خیلی بد بود😪

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

دیگه چرا اینقدر بهش فکر می‌کنی یا دختره یا پسر   

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خواب قبل از اذان صبح تعبیر داره بعدش نه  چون دیشب به فکرش بودی احتمالا برگرفته از افکارت باشه

آره بعد از اذان بود ودم صبح که میخواستم بیدار بشم اما انگار واقعی همونجا بودم

چون برام مهمه جای من نیستی بدونی 

یه سوال اگه به خاطر  اطرافیان میخوایی پسر باشه چرا با خانوادای تا این اندازه عقب افتاده ازدواج کردی

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی