شما بگین من چیکار کنم مامانم خیلی معصومه خیلی پاکه خیلی مظلومه ولی بابام همش بهش خیانت میکنه از اول زندگی همش میزد مامانم بخاطرمنو داداشم تحمل کرد الانم فقط خیانت میکنه من بچم 7ماهس وقتی 3ماهش بود فهمیدیم بابام باچند نفر رابطه داره من خودمو زدم به جون بچم قسم خورد دیگه اینکارو نکنه امروز بازم با دوست مامانم خیانت کرده بیچاره مامانم مونده هربارم من دیدم سرو صدا راه انداختم مامانم فهمیده بنظرتون من زندگیه اونارو بهم میزنم وقتی میبینم از شکم مامانم کم میکنه براش هیچی نمیخره به زنا خرج میکنه دیوونه میشم اونقد بهم فشار اورده روانی شدم دیگه😭😭😭
همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪
چه سوال سختی حداقل اگر پول خرج میکرد برای مادرت میگفتم اشکال نداره بیخیال بزارین بکنه من یکی رو میشناختم با انواع زنها در ارتباط بود سرطان حنجره گرفت مرد بسپرش بخدا جوابشو خدا میده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا خودش کمک مامانت کنه با همچین شوهری .. چند سالشه پدرت ؟ تک فرزند هستی عزیزم
مامانم 42سالشه نه یه داداش هم دارم منو اونقد اذیت کرد زود شوهر کردم ولی خدابه منو مامانم رحم کرد شوهرم خیلی خوبه ولی بابام 47سالشه درس نمیشه پیرمون کرد
همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪
اونقد اونجوری کرده روانی شدم میبینم چیزی دستام میلرزه همش میخندم نمیتونم خودمو کنترل کنم نمیدونم چه حکمتیه همیشه هم یجوری میشه میفهمم من بخاطر کاراش شیرمم قطع شد 24سالمه ولی پیرم کرد من مامانمو بیشتر از جونم دوس دارم نمیتونم ببینم درحقش ظلم میکنه