2777
2789

خانما مهمان حبیب خداست ولی من ازدست این چیکارکنم که دخترش عاشق شوهرمه وهرترفندی اجرامیکنن تازندگی من وخراب کنن حتی شوهرمم خوششون نمیادازش هروقتم بیان تادیروقت میمونن یاکلا میمونن درصورتی که من تواین ۲ماهی که ازدواج کردم یباربیشترکه پاگشام کرد رفتم خونش فقط ولی اینا شصت باراومدن مادرودختری ساعت ۱۰زنگ زدن خونه این گفتم چرا گفت داریم میایم هم من سرم دردمیکنه هم شوهرم خستشه یعنی یه امشب میخواستیم برنامه داشته باشیم ولی هنوزکه هنوزه نرفتن نشستن وچشمم اب نمیخوره که برن ازبس ازلجبازی هی بلندم میکنه شوهرم اومدتواشپزخونه میگه توبروبشین من میارم سرت دردمیکنه خستت شد یااب میخواد یاگشنشونه یامیوه یاچایی یاشربت 

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر خودته رو ندع خب بگو خونه نیستیم گرم نگیر رو بری سوارت میشن 

عزیزم میشه بگی کجاش تقصیرمنه؟من نه خونش میرم ن چیزی صدبارم که نمیشه بهونه بیارم بگم فلان وبمان وقتی زنگ زده میگه توراهم چی بگم اسیرشدم بخدا

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
واییییی بگو میخوایم بخوابیم برین دیگه فقط شوهرت نرسونشونه ها

صدبارخمیازه کشیدیم وگفتم سرم دردمیکنه مادرودختر مثل سیخ نشستن سرجاشونن

عزیزم میشه بگی کجاش تقصیرمنه؟من نه خونش میرم ن چیزی صدبارم که نمیشه بهونه بیارم بگم فلان وبمان وقتی ...

ی جور غیر مستقیم برسون بهش ک نمیخای رفت و امد کنی ارامشو ازت گرفتن خب 

فان مع العسر یسرا... مطمعنم ک اروم میشم ی روز  (:
برو خودتو رنگ کن. با اون یکی کاربریت تاپیک زدی زود پاک کردی. واقعا چی بهت میرسه. زود پاک کردی اون تا ...

دوتاکاربری دارم خانوم خانوما