2777
2789

عزیزان چجوری بخوام داستانمو برگردونن؟؟؟؟؟

یه عده درخواست دادن که وسط راه ترکید نتونستن بخونن.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

@نی_نی_یار_شب   عزیزم دوستمون درخواست برگشت تاپیک رو دارن

چیز بدی هم توش نداشت

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم تاپیک چی بود

سلام و شب بخیر عزیزم.

بیایین داستان عجیب زندگی دوستم!!!!!!!

بنظر خودم آموزنده بود.اکر صلاح میدونین برش گردونید.

با تشکر از لطف شما.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

کاربری دوست منم ترکیده ولی پیگیری نمیکنن

آقایی ک تنوع دوسداری ازدواج نکن .....خانومی ک بجای بچه داری و خانه داریت تازه یادت افتاده مجردی نکردی😏بشین سرجات زندگی بقیه رو ب گند نکش ک خداسردخترت میاره.....برادرم دنبال متاهلا نباش ....خواهرم برای خرید مانتوکیفوکفش ب هرذلتی تن نده....آقایون و خانوما خدا شاهد اعمال و رفتارمونه فکرمیکنین عمرنوح دارین؟فکرمیکنین رویین تنین اصلانمیمیرین؟؟؟؟؟ب فکر عاقبتتونم باشین😊

من از ۲۰ کمترم ولی کنجکاوم خیلی خیلییییییییی

چگونه اقایون رو دیوانه کنیم؟ نیازی نیست کاری انجام بدین،خودشون روانین، اگه میتونین برای سلامتیشون دعاکنین...😀😂😈 اگر شوهرت خیلے غر میزنه باهاش دعوا نڪن، بغلش ڪن...بغلش ڪن ببرش دم پنجره بندازش پایین😐😂تنها کسایی که فهمیدن شوهر به هیچ دردی نمیخوره عنکبوتای ماده هستن که بعد از جفت گیری عنکوبتای نر رو میخورن دمشون گرم 😂
 من از ۲۰ کمترم ولی کنجکاوم خیلی خیلییییییییی

متأهل هستین عزیزم؟؟؟

عزيزم منم تك كن

سلامتی دوستای نینی سایتی🥰🥰🥰انشالله هیچ وقت هیچ زنی حسرت مادر شدن نداشته باشه🙏هیچ جای دنیا کودک آزاری وجود نداشته باشه🙏 باهم مهربان باشیم❤️❤️❤️

استارتر اگه برگردوني چطور پيدا كنم

سلامتی دوستای نینی سایتی🥰🥰🥰انشالله هیچ وقت هیچ زنی حسرت مادر شدن نداشته باشه🙏هیچ جای دنیا کودک آزاری وجود نداشته باشه🙏 باهم مهربان باشیم❤️❤️❤️