2777
2789

بچه ها اینجور پیش بره میترسم خبر مرگم و براتون بیارن حالم خب نی ای خدا چرا شفام نمیدی و راحتم کنی بریدم دیگه مگه من چه گناهی کردم که ایقد باس درگیر بیماری باشم اگه اینجوری باشه میشینم خدارو التماس میکنه ببرتم لااقل دیه عذاب نمیکشم

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناامید نشدم 

بدترین. روزا رو هم گذروندم 

گاهی وقتام یهو میزدم ب سیم اخر اما تلاش کردم و خداروشکر شکست دادم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ناامید نشدم  بدترین. روزا رو هم گذروندم  گاهی وقتام یهو میزدم ب سیم اخر اما تلاش کردم و ...

چی بودش من خسته شدم حالم داره دیگه بهم میخوره 

چی بودش من خسته شدم حالم داره دیگه بهم میخوره 

خیلی چیزا 

بیماری 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سرطان:)

سرطان چی

من مشکل مغزی دارم لامصب رو کل بدنم تاثیر میزاره خودمو میکشم و راه میرم نمیدونم چه بکنم بقیه نمیفهمن منو اینقده باهام بحث کردن حالم بدتر شده خدا لعنتشون کنه