2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم مربی نزدیک یک سال تو باشگاه کنار مربی اموزش دید بعد کم کم درجه مدرکشو برد بالا

چجوری کامل توضیح میدی؟ چقدر هزینه کرد؟

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
من خواهرم مربی نزدیک یک سال تو باشگاه کنار مربی اموزش دید بعد کم کم درجه مدرکشو برد بالا

عزیزم از کجا شروع کرد من مدرک دانشگاهیم چیز دیگس باید از طریق کلاس و اینا برم ولی نمیدونم چطور میشه از خواهرت بپرسی بهم بگی خیلی ممنونت میشم

میری مرکز شهرتون دوره میگذرونی و مدرک میدن بهت من داداشم همه مدارکو گرفته حتی ماساژ😌

کار داره ؟ از نظر مالی خوب شده براش؟

عزیزم از کجا شروع کرد من مدرک دانشگاهیم چیز دیگس باید از طریق کلاس و اینا برم ولی نمیدونم چطور میشه ...

وای علاقه مند شدم 

چجوری کامل توضیح میدی؟ چقدر هزینه کرد؟

تا اونجای که میدونم چند سال پیش رفت نزدیک ۱۷۰۰ فکر کنم اون موقع داد باهاش کار کرد.باید بری باشگاه بگی من مربی میخوام تا مدرک بگیرم.بعدش که دورت تموم شد شاید خوب بتونی انجام بدی زمان کمتری بگذره.بعد مربیت تو رو به فدراسیون معرفی میکنه میری امتحان.بعد که قبول بشی درجه ۳ میگیری.خب اون موقع میتونی مربیگری کنی 

کم کم هم میتونی درجه ۲ و یک هم بگیری