2777
2789
عنوان

معرفی کتاب📚

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تنها کتاب شازده کوچولو اونم نه با ترجمه آقای شاملو  مناسب کودکان هست. بله درسته تمامی ک ...

شازده کوچولو اتفاقا مناسب بزرگسالانه. مفاهیم کتاب واقعا رده سنی نداره. فقط ظاهرش اینجوریه. باید عمیق خونده بشه. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
ملت عشق کیمیاگر پر دخترپرتغالی قلعه حیوانات ۴اثر از فلورانس مردی که میخندد حکایت دولت و فرزان ...

عزیزم میخواستم کتاب دختر پرتقالی رو بخرم 

میشه یکم توضیح بدید ایم کتاب درمورد چی هست؟

در انتظار هدف...⛈⚡   
یا خدا اسمش چرا اینطوریه😂 درباره چیه؟

من زبان اصلیشو خوندم موضوع جالبی داشت قلمش هم خوب بود

موضوعش بد نیست اسمش اینجوریه 

یه جاهاییش در مورد درگیری بین ارمنی ها و ترکیه بود ک جذاب بود برا من 

بعد زندگی یه دختری و نقل میکرد که تو ترکیه است و یه دختر که ارمنی و تو امریکاست 

نمیخوام موضوعش و لو بودم😅

شازده کوچولو اتفاقا مناسب بزرگسالانه. مفاهیم کتاب واقعا رده سنی نداره. فقط ظاهرش اینجوریه. باید عمیق ...

منم گفتم مناسب بزرگسالان (ترجمه آقای شاملو)

ترجمه مصطفی خدادادی برای کودکان هست 

در انتظار هدف...⛈⚡   
😐😐کتابای پائولو مناسب کودکانه؟  یا سازده کوجولو چون ماهیت فانتزی داره؟ یا سال بلوا؟

درسته این کتاب ها اصلا قابل درک برای کودکان نیستن 

اما اکثرا برای نوجوان ها مناسبن

در انتظار هدف...⛈⚡   
عزیزم میخواستم کتاب دختر پرتقالی رو بخرم  میشه یکم توضیح بدید ایم کتاب درمورد چی هست؟

گلم درمورد یه پسره یه یسری از یادداشت های پدرش که قوت شده به دستش میرسه که از عشقش به یه دختر که همیشه پرتقال های زیادی داشته نوشته بوده خیلی احساسی و قشنگه نویسنده ش یوستاین گاردر کتاب دنیای صوفی هم اثر اونه ولی من نخوندم خواهرم خونده میگه قشنگه

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
گلم درمورد یه پسره یه یسری از یادداشت های پدرش که قوت شده به دستش میرسه که از عشقش به یه دختر که همی ...

ممنون عزیزم

منم کتاب دنیای سوفی رو نخوندم ولی شنیدم قشنگه 

میگن کتاب دنیای سوفی خیلی کتاب فلسفی هست

در انتظار هدف...⛈⚡   
گلم درمورد یه پسره یه یسری از یادداشت های پدرش که قوت شده به دستش میرسه که از عشقش به یه دختر که همی ...

نویسنده کتاب دختر پرتقالی نویسنده کتاب آریل هم هست فکر میکنم 

آریل هم کتاب خیلی قشنگیه دوست داشتید بخونیدش🤍

در انتظار هدف...⛈⚡   
😐😐کتابای پائولو مناسب کودکانه؟  یا سازده کوجولو چون ماهیت فانتزی داره؟ یا سال بلوا؟

خیر 

کتاب های پائلولو بسار زیبا و اموزنده هستن 

درسته کتاب ها  سن ندارن. ولی اگه دقت کنی کتابی مثل بابا لنگ دراز یا شازده کوچولو کتاب های  هستن که برای نوجوان ها مناسبه. و برای اونا بهتر و اموزنده تره. 

بلاخره هر کس سلیقه ای در کتاب و کتاب خونی داره. 

نویسنده کتاب دختر پرتقالی نویسنده کتاب آریل هم هست فکر میکنم  آریل هم کتاب خیلی قشنگیه دوست دا ...

مرسی گلم حتما میخونم

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁