2777
2789
عنوان

شب خونه پدر شوهر

320 بازدید | 26 پست

تو عقد خونه پدر شوهرت بمونی بده؟

اینم بگم پدرشوهر مادرشوهرمم اصلا اهل این نیستن ک پشت سرم حرف بزنن خیلیییییییم خوشحال میشن برم خونشون

ی وقتایی ک‌ فوتبال داره بده برم اونجا با شوهرم فوتبال ببینم شبم بخوابم اونجا؟

خیلی کم در حد اینکه هر چند ماهی ی شب🥺

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔

وا چرا بد باشه اگر ادمای خوبین برو

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا چرا بد باشه اگر ادمای خوبین برو

اخه بعضیا میگن نباید با خانواده شوهر خیلی رفت و امد کردو اینا

وگرنه من خودم زن داداشم انقد خونمون میخوابید

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔
اصلا بهیچ وجه ببین مادرشوهر پدر شوهر من اگه بمونم از ذوق بال بال میزنن ولی نمیمونم بهیچ وجه

چرا خب؟

برو چه کار شما دارن

اره تو حیاط میخوابن کلا منم با شوهرم فوتبال میبینم بعد می‌خوابیم

چرا خب؟

خب چرا بمونی!؟

اگه میخای پیش شوهرت باشی خونه خودتون یا روزا میشه

ولی خونه مادرشوهر نمونی خیلی بهتره بلاخره 

بعدم وقتی ادم خونش تو همون شهره چرا بمونه

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
من بشدت باخانواده شوهرم صمیمی بودم خانوادمم اجازه میدادن ولی هیچوقت شب خونشون نموندم خوشم نمیومد

اره ولی منم خیلی کم این اتفاق میفته خیلیییی کم میگم هر چند ماهی ی شب اونم چون دلمون تنگ میشه اون نمیتونه بیاد من میرم 🥺

خب چرا بمونی!؟ اگه میخای پیش شوهرت باشی خونه خودتون یا روزا میشه ولی خونه مادرشوهر نمونی خیلی بهتر ...

اخه وقتی فوتبال داره شوهرم نمیتونه بیاد میرم اونجا باهم ببینیم بعدم می‌خوابیم

اخه وقتی فوتبال داره شوهرم نمیتونه بیاد میرم اونجا باهم ببینیم بعدم می‌خوابیم

بنظرم واقعا دلیل محکمی نیست 

بهرحال خود دانی 

من خودم نمیمونم 

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
نه اصلنم بد نیس خب وقتی خودت میگی خوشحال میشن چرا نمونی خیلیم خوب میشه

اره😁🥺