2777
2789
کتاب بخون سطح علمی خودتو ببر بالا و کلاسهای آنلاین زیادی برگزار میشه اونارو شرکت کن 

اصلا بچه هام نمیزارن فقط اگه بتونم عذا درست کنم و ظرفهارو بشورم یه لحظه نمیزارن آزاد باشم

والا دارم افسردگی میگیرم صب شوهرم سرکار تا 5. 5هم میاد غذا میخوره می‌خوابه الانم خوابه تا 9 و 10 بعصی وقتام دیر تر میاد دیگه می‌خوابه تا صب. منم حوصله م سر میره هروزم مهمونی و بیرون که نمیشه رفت 

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بچه هام نمیزارن فقط اگه بتونم عذا درست کنم و ظرفهارو بشورم یه لحظه نمیزارن آزاد باشم

عزیزم خدا قوت ان شاء الله بعداً که بزرگ شدن برات جبران میکنن 😁 بهشت زیر پای شماست

خدا با من است ⁦⁦;-)⁩
به پسرم چند روزه فلوکسیتین میدم دکتر براش داده فعلا اثری نکرده

روان شناس بهت زاهکار میده اما میفهممت واقعا سخته اگر دیدی داری اذیت میشی حتما برو دکتر خودت هم دارو بگیر 

همتای مامانم بودم❤