2777
2789
عنوان

دانشجوهای عزیز

104 بازدید | 19 پست

بچها من ترم چهارم و تاالا ۲۳واحد پاس کردم.ب دلایلی نتونستم ترم اول امتحانامو برم و همون خیلی ب ضررم شد.رشتمم شیمیه و کلا ۱۴۵واحده.بنظرتون میتونم تا ترم ۸تموم کنم.؟؟؟خیلی ناامید شدم بااینک معدل ترم قبلم و این ترم تقریبا خوب شده ولی میخوام انصراف بدم.شما مشابه اینجوری دیدین؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم بتونی هشت ترمه. 

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

تو این رشته اصن پارتی چیزی داری بعدا بری سرکار؟

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

ترم چهار اقلا باید ۷۰ واحد پاس میکردی

بکوب اگه بخونی ده ترمه تموم کنی

چیکار میکردی مگه من با بچه کوچیک و زایمان و سه تا جراحی پا هشت ترمه تموم کردم

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
فعلا ک ن

همینجوریشم ۸ ترمه تموم نمیکنی فک کنم ۱۰ترمه شی

خودت فکر کن میصرفه بازم چندسال دیگه پای این رشته بذاری یانه...

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

ترم چهار اقلا باید ۷۰ واحد پاس میکردی بکوب اگه بخونی ده ترمه تموم کنی چیکار میکردی مگه من با بچه ک ...

اره

من نمیتونم چنتا کارو باهم انجام بدم و مدیریت کنم.براهمون کم اوردم