اگه تایپک مادرشوهری و خواهرشوری بود تا صفحه 125 ادامه داشت ...ولی وقتی می بینید یه نفر واقعا مشکل اساسی هیچکس ری اکشن نشون نمیده ....امیدوارم اینایی ک این پستمو می بینینن وارد تایپک قبلم بشن و نظر بدن البته اگه مایل بودین و دوس داشتین ..اگه هم نه ک هیچی ...بازم ممنونم ک همینم خوندین ❤🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اووه، گفتم هیچکی جوابتو نداده ۵ صفحه جواب دادن دیگه قرار نیست هر تاپیکی پر بازدید بشه که
من اصن دنبال پر بازدید شدن نیستم چ اتفاقی میفته واستون ک فک میکنین با پر بازدید شدن ب ادم کاپ طلا میدن پنج صفحه بیشترش درد دل خودم بود ...واقعا نیاز ب راهنمایی داشتم گرچه کسی وظیفه نداره هرکی جواب میده لطف میکنه .ولی میگم این لطف در تاپیکای مادرشوهری و خواهرشوهری بشدت زیاده
بخدا من تاز عضو شدم حتی بلد نیستم درست پسپپت بذارم
چه ربط داشت؟خیلی حمایت شذی پست هاتم زیاد بودن
اونم واسه اولین تایپک من نهایتا ۶۳تا پست دارم هووز نفهمیدی پربازدید یعنی چقدر؟بعد هم مگه ما دیگه چیکار میتونیم بکنیم مثلا بیایم خواهرت رو به راه راست هدایت کنیم ؟؟البته تو تایپکت بودم
مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
نمی دونم ما هنوز برامون سواله با پربازدید شدن چی ملت به دست میارن ۵ صفحه میانگین رایج صفحات تاپیک ت ...
عشقم اگه دقت کرده باشی بیشترش پستایی بود ک خودم نوشتم انقد طولانی بود ک صفحات انقد شد بخای حساب کنی جوابا خیلی کم بود البته میگم کسی وظیفه نداره ج بده هرکیم میده لطفشو می رسونه اما موقعیم ک خواننده خاموش بودم می دیدم تایپکای اون مدلی بالای ده صفحع بود و همه راهنمایی میکردن .یسری موضوعات خاص بیشترین ریپلی و میخوره ...وقتی یکی مشکل جدی داره انقد کسی نمیاد تو تاپیک ومیدونی اینجا بهتر میشه مشاوره گرفت چون خیلیا تجربه مشابه دارن و میشه ازشون الگو گرفت اما بری مشاور فقط یسری حرفای تکراری میزنه...
چه ربط داشت؟خیلی حمایت شذی پست هاتم زیاد بودن اونم واسه اولین تایپک من نهایتا ۶۳تا پست دارم هووز نف ...
بعضیا میگن دنبال پر بازدید شدنی میگم من هنو درست پست بذارم ینی انقد مبتذی ام این ربطش بود ...بعد بیام دنبال یچیز بیخود عین پر بازدید شدن باشم ...بعدشم من دوست ندارم مورچه ای پست بذارم برا همین سعی کردم تاپجایی ک جا داره تو هر پست کامل توضیح بدم ...ن پیامبر نیستم کسی و ب راه راست هدایت کنم...ولی چون میدونم خیلیا تجربه ی مشابه دارن خاستم از تجربیاتشون اسنفاده کنم چون اصولا هر وقت ب مشکل برمیخورم دنبال الگو میرم و ازش درس میگیرم .متاسفانه تو اطرافیانمم مورد مشابه نبود .
اتفاقا خیلی پر بازدید شد که! منو چی میگی فقط ۴نفر اومدن تایپکم که گفته بودم از بچگی مسیله ای داشتم ...
کدوم ناپیکتو نیمدن ??? اگه مشکل حادی داری من پیج میشناسم رایگان مشاوره میده دخترم هس راجب مشکل خودمم باش حرف زدم البته از نزدیک ندیدمش راهنماییم کرد ولی دوس داشتم موارد زنده هم اینجا ببسنم و الگو بگیرم اگه خاستی بهت پیجشو میدم ایشالا ک مشکلتون هرچه زودتر حل شه ❤🙏
چه ربط داشت؟خیلی حمایت شذی پست هاتم زیاد بودن اونم واسه اولین تایپک من نهایتا ۶۳تا پست دارم هووز نف ...
الان رفتم تاپیکی ک گفتی و دیدم .راستش زیاد سر در نمیارم .ن همه ما مشکلات روانی خاص خودمونو داریم منم دارم .ّ..چون هممون از بچگی تا الان اسیب دیدیم بدون اینکه خودمون بفهمیم اینچیزی ک شما میگی زندگی خیالی و اینا ...یجایی خونده بودم راجبش ک هستن همچین ادمایی و یه اسمیم ب این حالت می گفتن ک طرف واقعا یه دنیای جدا داره با ادماش زندگی میکنه درد نبودنشونو حس میکته و خیلی چیزای دیگه وینی بجز شما افراد دیگه هم اینجوری هستن و خوده فرد خیلی زجر میکشه ...میشع حلش کرد و خوب شد نگران نباش .من اهوازم اینجا روانشناس خوب نیس ک حضوری برم وگرنه میرفتم اما اگه تهرانین براتون می پرسم بهتون میگم