2777
2789

خدا رو شکر تا بحال چنین اتفاقی رو تجربه نکردم

اما اینو میدونم که تجسس و کندوکاوِ زیاد تو حریم طرفِ مقابل ، عاقبتش احتمالا تجربه اینچنین اتفاقاتیه ...

مگر از این جهان چه میخواهیم ،که در خداییِ خدا یافت نمیشود ؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از دوست پسر تا دلت بخواد از شوهر نه

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

ابجی من دیده زندگی میکنه .از شوهرش متنفر .اوایل خودشو موش مردگی میزدو قسم تکرار نمیکنه ولی بعد سه سال مچشو باز گرفت دیگه چیزی نمیگه چون دم سگ هفت سال قالب بستن راست نشد حکایت این جوروقتاست .لعنت به کسایی که طرفشون خوبه ولی بار هوس باز لجنن

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم 
خدا رو شکر تا بحال چنین اتفاقی رو تجربه نکردم اما اینو میدونم که تجسس و کاوش زیاد تو حریم طرفِ م ...

یعنی تجسس نکنیم خودمون و گول بزنیم؟ مثل اسکولا زندگی کنیم و اون طرف راحت خیانت کنه

امروز یه بنده خدای رودیدم که شوهرش بهش خیانت میکرد ولی خانم بخاطر ۳تابچش پای زندگیش مونده بودولی ازنظر من  خیانت گناه نابخشودنی هست که غیزقابل بخشش هست

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           

میگن یکی مرگ اولاد دومی درد خیانت این دوتا سنگین وفراموش نشدنی هست تجربه نکردم الهی قسمت کسی نکنه

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم 

شوهرمن نمیدونم چندسال بایه خانم دوست بوده ک یه سال و نیم پیش مجبورش میکنه ک منو طلاق بده و با اون زندگی کنه

اونم نامردی نمیکنه و باهرترفندی میخواد منو بندازه بیرون 

این آخرا اینقد وقیح شده بود ک گلومو محکم میگرف و میگف یا باید بری ک زن جدیدمو بیارم یا میکشمت

یعنی تجسس نکنیم خودمون و گول بزنیم؟ مثل اسکولا زندگی کنیم و اون طرف راحت خیانت کنه

نه

ساده لوحانه زندگی کردن هم ، عاقبتش مثلِ تجسسِ زیاده

تهش ممکنه این اتفاق بد رو تجربه کنی

زرنگ بازی کردن ، کارگاه بازی درآوردن ،امتحان طرف مقابل

وقتی که هیچ چیزِ مشکوکی وجود نداره

اینه که باعث میشه ، خیانتم تجربه کنی

خیلی از خانوما ، با روشهای پیچیده و به اصطلاح زیرکانه

شوهرهاشونو امتحان میکنن

پیامک از یه خط دیگه ..

جلو فرستادن دوستشون واسه امتحان شوهرشون

ووو ...

ایناست که کارو خراب میکنه ..

مگر از این جهان چه میخواهیم ،که در خداییِ خدا یافت نمیشود ؟؟