2777
2789
من ۲ سال پیش رفتم پیشش.بسیار بد اخلاق و از خود متشکر.منشییش از همه زیر میزی چند میلیونی میگرفت.فرار ...

ا جدی؟ خیلی ازش تعریف میکنن که برای عمل فیبروم مامانم میخواد بره پیششون، دکتریو میشناسین که عالی باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ا جدی؟ خیلی ازش تعریف میکنن که برای عمل فیبروم مامانم میخواد بره پیششون، دکتریو میشناسین که عالی باش ...

من مامانم پیش دکتر عَلَم ۲۰ سال پیش عمل کرد.مطبش پل سید خندان بود و کارش عالی.نمیدونم الانم هست یا نه.دکتر نادر حشمتی هم عالیه مطبش مفتح هست

الان براى اينكه دكتر اصف جاه رو ببينى اول بايد برى مطب دكتر ربانى تو ميدون ارژانتين ويزيت بشى عكس و ازمايش بده بعد نامه بده برى مطب اصف جاه

تا جايى هم كه اطلاع دارم الان حداقل هشت تومن زيرميزى ميگيره اصف جاه

الان براى اينكه دكتر اصف جاه رو ببينى اول بايد برى مطب دكتر ربانى تو ميدون ارژانتين ويزيت بشى عكس و ...

بله امروز مامانم رفت و به منشی اصرار کرد و شرایطشو گفت ویزیت شد دستمزدشم 8 تومن

بله من باهاش عمل فيبروم و اندومتريوز داشتم چون خيلى اوضاع كيستام وخيم بود تصميم گرفتم كه با اصف جاه ...

سلامتی. راضی بودین؟ مامان منم فیبروم خیلی بزرگ داره که به کلیه هاشم داره فشار میاره دنبال یه دکتر عالی میگردیم شما آصف جاه و توصیه میکنین؟

سلامتی. راضی بودین؟ مامان منم فیبروم خیلی بزرگ داره که به کلیه هاشم داره فشار میاره دنبال یه دکتر عا ...

اره راضى بودم

من ميگم ادم اگه نخواد با اصف جاه هم عمل كنه ولى حتما بره پيشش ويزيت بشه ببينه نظرش چيه

دكتراى خوب ديگه هم هستن مثل مهديزاده كاشى

زهرا عسگرى

مهديزاده و عسگرى هم كارشون لاپاراسكوپى هست و استاداى معتبر دانشگان

دكتر اشرف معينى و مدرس گيلانى هم استادن و عالى ولى عمل باز انجام ميدن و تشخيصاشونم عاليه