2777
2789
عنوان

خانومای حوزوی

171 بازدید | 16 پست

کسی هست ک حوزه رفته باشه؟همین ۲۵آزمونشه سخته؟یعنی امکانش هست ردبشم؟خیلی استرس دارم 

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@بانوی_بی_نشان  

ایشون فک کنم سطح ۳ حوزه ان

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
حالا برو خودت ببین میمونی یا ن 😂

ن خو میخوام ببینم چطوریه ،براچی نموندین😃

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
برای من خوب نبود ما اون موقع ک شروع کردیم حدود ۳۰_۴۰نفر بودیم الان ک دیگه سال چهارمن ۱۰_۱۲نفرن

آهاا،موفق باشی عزیزم❤😘☺

خداروشکر راضی هستین اهل کجایین؟ منم ورودی امسالم

خیلی،آرزوم بود انقداحساس آرامش میکنم این چندوقته ،اصفهانم