2777
2789
هزینه ها خیلی بالاست متاسفانه اشپزخونمم کوچیک نیس. به ام دی اف رضایت دادم

من اگه پولشم داشتم ممبران نمیزدم، خیلی قر داره انگار میخاد بره عروسی😂😂😂

عزیزم نکته ای که من روش خیلی حساسم اینه که گاز و سینک نزدیک بهم باشن( البته چسبیده نه، ی کابینت تک بینشون فاصله باشه) که وقتی ظرف میشوری اب روی گاز نپاشه

و اینکه یخچال نزدیک گاز نباشه( بخاطر حرارت گاز)

هودتم تو کار بزنی خشگلتر و یکدست تر میشه( البته بنظر من)

سینکتم تا جاییکه میتونی گود و عمیق انتخاب کن، خیلی ظرف شستن توش حال میده( تازه میتونی کلی ظرف کثیف توش بذاری و دیده نمیشه😂) قیمتش بالاس ولی ارزش داره

تو چنین خوب چرایی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیرکابینت و بزار باز بمونه اینطوری میتونی قشنگ اشپزخونه تو بشوری ،ولی اگه ببندیش باید تی بزنی خوب تم ...

الان زیرشون بازه از باز بودن راضی نیستم ولی بنظرم بسته ها شیکترن میخوام یه فرش بندازم وسط اشپزخونه حالا نمیدونم بنظرتون پشیمون میشم؟دیوارها و کف رو بخارشو میکشم خ تمیز میشه 

من اگه پولشم داشتم ممبران نمیزدم، خیلی قر داره انگار میخاد بره عروسی😂😂😂 عزیزم نکته ای که من روش ...

گازو یخچالم جداست هود هم توکاره. نکته ی سینک خ خوب بود ممنون 

الان زیرشون بازه از باز بودن راضی نیستم ولی بنظرم بسته ها شیکترن میخوام یه فرش بندازم وسط اشپزخونه ح ...

نمیدونم ولی مال من که بسته است دوست دارم قشنگ بشورمش ولی خوب بسته باشه شیک تره 

نه این ارزوی خودم بود.خونم یه اشپزخونه یه متری داره،نکته ام کجا بود بگم

عزیزم ، ان شاء الله به هر چی میخوای برسی 

من ارزوی اشپزخونه  بزرگ دلباز با کابینت های سفید داشتم بهش رسیدم ، عاشقانه بخواه حتما خواهی رسید

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است