2789

سلام پسر من ۴۵ روزشه. کولیک داره البته فقط موقع دفع گاز گریه میکنه.  وقت های دیگه آرومه. اما وزن خوبی نگرفته 

۲۸۵۰ وزن تولد 

هفته پیش که وزن شد ۳۹۰۰

از اول چون شیرم کم بود بهش آپتامیل میدادم. 

شکمش دو روز یه بار کار میکنه.

دکتر میگه یبوست هس و چون درد داره و گریه میکنه بهتره روزی یه بار کار کنه . وگرنه مدفوعش سفت نیس. روان هس و حجمش زیاد .

نمیدونم چرا دکتر میگه یبوست 

قطره پدیلاکت بهش داد و گفت شیرخشک ببلاک کامفورت بهش بده تا کار کنه. کولیکز هم داد.

سوالم اینه بچه اینهمه مسیرهای مختلف میدمش، طوریش نشه؟ یوقت معده ش خراب بشه یا کولیک بیشتر بشه؟ الان من یه بار ببلاک دادم دیدم بد میخوره ، آپتامیل دادم‌ باز امروز صبح  شیر خودم و ببلاک دادم 

پسر اول منم کولیک داشت 

فقط قطره گریپ واتر بهش جواب میداد

فکر نکنم نی نی جونت یبوست باشه 

تو نت بزن ببین تا چند روز پی پی نکرد نرماله 

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پسر اول منم کولیک داشت  فقط قطره گریپ واتر بهش جواب میداد فکر نکنم نی نی جونت یبوست باشه  ...

اینکه موقع دفع گاز گریه میکنه ، دکتر میگه بهتره روزی یه بار کار کنه 

بعضی ها میگن چون میخواد وزن بگیره شکمش دیر کار میکنه و اشکالی نداره اما آخه وزن هم نگرفته 

دختر من وقتی بدنیا اومد هر ۱بار که شیر میخورد ۱بارم شکمش کار میکرد به دکتر گفتم میگفت تا روزی ۱۰بار ...

اولش زردی گرفت قرض و قطره خورد خیلی کار میکرد بعدش روزی دوبار و روزی یکبار 

حالا دو روز یه بار 

کولیک هم نداشت . از ۴۰ روزگی اینطوری شد

دختر من وقتی بدنیا اومد هر ۱بار که شیر میخورد ۱بارم شکمش کار میکرد به دکتر گفتم میگفت تا روزی ۱۰بار ...

تازه وزن تولدش ۳کیلو و۲۰۰بود بعد ۴۰ روزگیش حدود ۷کیلو شد وزنش فقط هم شیر خودمو دادم 

سعی کن تا۶ماه اول فقط شیرخودتو بدی قطره شیر افزا بخر 

مایعات زیاد بخور 

اولش زردی گرفت قرض و قطره خورد خیلی کار میکرد بعدش روزی دوبار و روزی یکبار  حالا دو روز یه بار ...

اگر خیلی نا آرومه ببرش دوباره دکتر 

ولی بنظرم هی شیرشو عوض نکن شیرخودتو بده اگر لازم بود کنارش آپتامیل بهش بده شیر خوبیه 

داروهای که دکتر گفته حتما بدش تا نفخش رو بگیره 

سعی کن حتما بادگلوش رو بگیری 

اینکه موقع دفع گاز گریه میکنه ، دکتر میگه بهتره روزی یه بار کار کنه  بعضی ها میگن چون میخواد و ...

اره ما هم میگیم میخواد گوشت بیاد تنش 

شکمشو جهت عقربه  ساعت ماساژ بده با روغن 

با پاهاش بازی کن بالا پایین کن 

چون تحرکی هم ندارن طبیعیه دیر کار کنه 

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
اولش زردی گرفت قرض و قطره خورد خیلی کار میکرد بعدش روزی دوبار و روزی یکبار  حالا دو روز یه بار ...

کولیک توی نوزاد طبیعی هست خوب میشه 

منم دخترم بعد ی مدت رفلاکس گرفت مجبور شدم امپرازول ساختنی که دکتر داد بهش بدم تا۳ماه بعدش خوب شد 

بچه من اردیبهشت ۹۹ هست، کولیک و اینا نداشت، منم شیرم کم بود و آپتامیل میدادم، دقیقا عین بچه  شما موقع دفع گاز خیلی گریه میکرد، مال شیر آپتامیل هست، شیرش رو عوض کردم، گیگوز دادم، همه مشکلاتش حل شد

... و من به تو ایمان دارم...
بچه من اردیبهشت ۹۹ هست، کولیک و اینا نداشت، منم شیرم کم بود و آپتامیل میدادم، دقیقا عین بچه  شم ...

میگوی شنیدم خوبه . یعنی گیگوز برا کولیکی هاس؟

کامفورت ببلاک برا یبوست؟

این هر دو شو داره 

اگر خیلی نا آرومه ببرش دوباره دکتر  ولی بنظرم هی شیرشو عوض نکن شیرخودتو بده اگر لازم بود کنارش ...

شیرم کم بود. الان احساس میکنم بهتر شده .چون خوب حس میکنم سینه م داره پر میشه ولی  چون از اول شیرخشک هم میدادم الان دیگه مک زدنش مث اوایل سفت و محکم و خوب نیس. اولش که سینه م پر هس خوب میزنه بعدش آروم آروم مک میزنه .