2777
2789

سلام عزیزان دل این تاپیک رو راه اندازی کردم عزیزانی که عارضه مشکل یا سوالی دارن درخصوص زیبایی پوست و مو اگزما ،لک چین و چروک و..پاسخگو باشم 

درخدمتتون هستم 🌱💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام صورتم خیلی پوست پوست میشه

پیشونی.چونه. لای ابروهام.

چی کار کنم؟؟ 

واسه سفت شدن پوست صورت چی کار کنم؟؟

ممنون عزییییزم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام من شوهرم همش پشت کمرش جوش میزنه گاهی وقتا هم کبود میشه و بعد چند ساعت می‌ره کبودی ها مشکل چیه

سلام عزیزم وقتتون بخیر باشه ب نظرم بخاطر کبودی ها حتما ی آزمایش چکاب بدن و اما جوش هاشون رو چون طول روز عرق میکنن و اون باعث جوش میشه صابون هم خودش چون پاکسازی کاملی انجام نمیده باعث جوش میشه شامپو های خنک کننده و اسکراب برای ایشان لازمه واتساب میتونید بهم پیام بدید معرفی کنم عزیزجان 

۰۹۲۱۸۰۴۸۳۸۶

یه کرم  دور چشم خیلی خوب معرفی کنید لطفا

بله حتما این کرمی ک می‌خوام معرفی کنم عالی هست و سه مار رو انجام میده آبرسانی رفع پف دور چشم رفع تیرگی دورچشم متاسفانه اینجا اجازه ندارم معرفی کنم واتساب پیام بدید بفرستم عکسش رو و نتیجه گیری قبل و بعد مشتری هام

۰۹۲۱۸۰۴۸۳۸۶

سلام صورتم خیلی پوست پوست میشه پیشونی.چونه. لای ابروهام. چی کار کنم؟؟  واسه سفت شدن پوست صور ...

سلام عزیزجان وقتتون بخیر بهتره شما حتما فرم مشاوره رو پر کنید که دقیق تر بررسی کنم اما به نظر میرسه از خشکی بیش از حده صورتتون هست و استفاده نکردن از آبرسان 

کرم سفت کننده هم کرم شب و روز و کرم امگا عالی هستن 

واتساب بهم پیام بدید که فرم مشاوره رو بفرستم خدمتتون تا بتونم درست تر نظربدم 

۰۹۲۱۸۰۴۸۳۸۶