2777
2789
عنوان

کسی اطرافتون اختلال احتکار داره؟

1063 بازدید | 20 پست

سلام

کسی اطرافتون اختلال احتکار داره؟

واسه درمانش چکار کردید؟

اگه اون شخص به روانشناس مراجعه نکنه، ینی اصلا قبول نداره که بیماره، چکار باید کرد؟

اگه میدونید لطفا راهنماییم کنید.مرسی

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی بیشتر توضیح میدی اختلال احتکار😟

اختلال احتکار ینی یه خونه پر از وسایل بدرد نخور

وسیله هایی که نگه میداریم بهبود این امید که یه روز به کار بیاد

گوگل بزنی توضیحات بیشترش هست

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
من‌ ، یمدت  خودم کم کم عادت از سرم  افتاد چیزی که لازم ندارم میدم به کسی اگرم خراب ب ...

چطوری به این نتیجه رسیدی که رد کنی بره وسایل اضافه رو؟

البته من نمیدونم اختلالشو داشتم یا نه 

ولی خب دلم نمیاد وسایلمو بندازم دور 😟 الان میندازم البته  چون جا ندارم بعدم دورو برم احساس میکنم شلوغ باشه انرژی منفی ساتع میشه

بله داریم محدودش کردیم و اینکه یواشکی گاهی اوقات اژ چیزایی که جمع کرده می ریزیم دور

چطوری؟

این شخصی که اطراف ماست وقتی میفهمه چیزی امداختیم دور. خیلی عکس العمل بدی نشون میده

داد و بیداد و فحش و دعوا

نمیدونم چکارش کنم؟

اره دور و بر من پرِ ازین زباله جمع کنا  تا خودشون نخوان هیچ کاری نمیشه کرد

اخه نمیشه به حال خودشون رهاشون کرد.....

چطوری به این نتیجه رسیدی که رد کنی بره وسایل اضافه رو؟

گفتم من دو سال دیگه هم عمرا مثلا این مانتو رو بپوشم ردش کنم بره و همین دلیلا 

ببین مثلا در مورد لباس  کلی لباس دارم که یا تنگ شدن یا از مد افتادن با دلایل اینکه لاغر میشم میپوشم یا اینکه شاید دوباره مد بشن نگهشون میدارم 

الان این عادتمو دارم ترک میکنم میگم میدم به یک نیازمند اگر یک درصد دوباره لازم داشتم که خیلی بعیده ، خب یکی دیگه تهیه میکنم چرا اشغال دورو بر خودم نگه دارم برای یک درصد 

البته من نمیدونم اختلالشو داشتم یا نه  ولی خب دلم نمیاد وسایلمو بندازم دور 😟 الان میندازم الب ...

کاکلا درسته

اختلال احتکار ینی یه خونه پر از وسایل بدرد نخور وسیله هایی که نگه میداریم بهبود این امید که یه روز ...

مرسی از توضیحاتت 

فهمیدم که بابام این اختلال داره

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
گفتم من دو سال دیگه هم عمرا مثلا این مانتو رو بپوشم ردش کنم بره و همین دلیلا  ببین مثلا در مور ...

چه خوب که خودتون به فکر افتادید